Dizi Haberleri

The Wheel Of Time 2. Sezon İlk Bakış Görselleri Yayımlandı. Çıkış Tarihi De Belli Oldu

Prime Video için Rafe Judkins tarafından geliştirilen The Wheel Of Time dizisinden ilk bakış görselleri yayınlandı. Yayınlanan görsellerin yanında dizinin ikinci sezonu da ne zaman gelecek belli oldu.

Çekimleri Mayıs 2022’de tamamlanan 2. sezonun kısa tanıtımı Ekim’de yayımlanmıştı. Geçtiğimiz saatlerdeyse ekibin ilk bakış görselleri gösterildi. Ayrıca dizinin yeni sezonuna 1 Eylül 2023‘te kavuşacağımız açıklandı. Önceki sezonda olduğu gibi dizi 8 bölümle birlikte devam edecek.

Ayrıca 2. sezonda bizleri yeni bir isim bekliyor: Mat Cauthon‘u canlandıran Barney Harris yerine bu sezon Dónal Finn’i göreceğiz.

The Wheel Of Time

Amerikalı fantastik kurgu yazarı Robert Jordan‘ın aynı isimli romanından uyarlanan dizi 19 Kasım 2021’de ilk üç bölümüyle birlikte seyircilerin beğenisine sunuldu. Dizinin geriye kalan 5 bölümü haftalık olarak çıkış yaptı. The Wheel Of Time ilk sezonu çıkmadan önce dizinin devam edeceği kesinleşmişti. 2. sezon duyurusu yapılmadan önceyse 3. sezonun onayını aldığını öğrendik.

İlk sezon The Eye of the World‘ü kapsarken yeni sezonda ise genel itibariyle The Great Hunt kitabından sahneler göreceğiz. Ancak diğer kitaplara ait yer yer sahneler görebileceğimizi de belirtmekte fayda var.

İşte ilk bakış görselleri:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.