Dizi Haberleri

The Wheel of Time Dizisinin 3. Sezonu Doğrulandı

İkinci sezon çekimleri devam eden epik fantastik dizi The Wheel of Time‘ın (Zaman Çarkı) 3. sezonu için şimdiden onay çıktı.

Amazon Prime Video‘nun Robert Jordan‘ın fantastik destanında uyarladığı The Wheel of Time, ilk sezonuyla büyük başarı elde etmişti. İkinci sezonun yapımına Temmuz 2021‘de başlanırken, 3. sezonun da geleceği belli oldu.

Konuyla ilgili Amazon‘dan henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak Deadline‘da yayınlanan bir haberde; The Wheel of Time‘da Lan Mandragoran‘ı oynayan Daniel Henney‘nin, dizide iki sezon daha rol alacağı için Criminal Minds‘ta konuk oyuncu olabileceği bilgisi yer aldı.

The Wheel of Time‘ın Üstlenici Yapımcısı Rafe Judkins de zaten diziyi 8 sezon olarak planlamış ve 15 kitaplık kitap serisinin tamamını ekrana uyarlayacağını açıklamıştı.

İlk Sezon İzlenme Rekoru Kırdı

19 Kasım 2021‘de ilk 3 bölümü yayınlanan The Wheel of Time dizisi ilk çıktığı 15-21 Kasım haftasında 1,16 milyar dakikalık izlenme süresi ile rekor kırdı. Nielsen‘deki bilgiye göre; dizinin elde ettiği başarı Şubat 2020’de Hunters’tan bu yana platformdaki herhangi bir orijinal dizi için en yüksek sonuç oldu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.