Dizi Haberleri

The Sandman 2. Sezonundaki Yeni Karakterler Tanıtıldı

The Sandman, Netflix’te yayınlanan ve büyük beğeni toplayan ilk sezonunun ardından, ikinci sezona yeni karakterler ile geri dönmeye hazırlanıyor. Bu sezon, Season of Mists (Sisler Mevsimi) ve Brief Lives (Kısa Yaşamlar) gibi hayranların favorisi olan hikayelere odaklanacak.

Yeni karakterlerle genişleyen kadroda, Tom Sturridge‘in canlandırdığı Dream’in oğlu Orpheus rolünde Ruairi O’Connor da yer alacak. İşte ikinci sezonla ilgili merak edilen tüm detaylar!

Orpheus Rolünde Ruairi O’Connor

Netflix, Tudum web sitesinde yaptığı açıklamada, Ruairi O’Connor‘ın Orpheus karakterini canlandıracağını duyurdu. Orpheus, mitolojide tanınan şair, müzisyen ve kahin olarak bilinir. Neil Gaiman’ın “The Sandman” serisinde, Orpheus, Dream (Tom Sturridge) ve ilham perisi Calliope’nin tek çocuğu olarak karşımıza çıkıyor. Tudum’a göre, Orpheus “idealist, romantik, genç bir adamdır – ve babasının oğlu sayılır – ta ki trajedi gelip ona aşkın gerçek doğasını gösterene kadar.”

Yeni Karakterler ve Kadro Detayları

The Sandman ikinci sezonu, yeni karakterler ve genişleyen kadrosuyla dikkat çekiyor. “Season of Mists” hikayesiyle ilgili olarak Freddie Fox, Loki rolünde; Clive Russell, Odin rolünde; Laurence O’Fuarain, Thor rolünde; Ann Skelly, Nuala rolünde; Douglas Booth, Cluracan rolünde ve Jack Gleeson de Puck rolünde izleyici karşısına çıkacak.

The Sandman yeni karakterler

Bunun yanı sıra, “Brief Lives” hikayesine de odaklanılacak olan sezonda Indya Moore, Wanda’yı canlandıracak ve Steve Coogan, köpek Barnabas’ın seslendirmesini üstlenecek. Bu karakterler, serinin zengin mitolojik yapısını daha da derinleştirerek izleyicilere heyecan verici bir deneyim sunacak.

The Sandman Yeni Karakterler:

  • Ruairi O’Connor – Orpheus
  • Indya Moore – Wanda
  • Ann Skelly – Nuala
  • Douglas Booth – Cluracan
  • Freddie Fox – Loki
  • Laurence O’Fuarain – Thor
  • Clive Russell – Odin
  • Jack Gleeson – Puck
  • Steve Coogan – Barnabas (seslendirme)

İlk Sezondan Geri Dönen Karakterler

İlk sezondan tanıdığımız birçok karakter de ikinci sezonda geri dönecek. Patton Oswalt, Kuzgun Matthew rolünde; Vivienne Acheampong, Lucienne rolünde; Gwendoline Christie, Lucifer Morningstar rolünde; Jenna Coleman, Johanna Constantine rolünde; Ferdinand Kingsley, Hob Gadling rolünde; Stephen Fry, Gilbert rolünde; Asim Chaudhry, Abel rolünde; Sanjeev Bhaskar, Cain rolünde; Vanesu Samunyai, Rose Walker rolünde; ve Razane Jammal, Lyta Hall rolünde geri dönecekler.

🔸 The Sandman 2. Sezon İçin Yeni Oyuncu Kadrosu Açıklandı

The Endless Ailesi ve Yeni Üyeler

“The Sandman” serisinin en çekici yanlarından biri, Dream’in parçası olduğu The Endless ailesidir. İkinci sezonda, ilk sezondan geri dönen Death (Kirby Howell-Baptiste), Desire (Mason Alexander Park) ve Despair (Donna Preston) karakterlerinin yanı sıra, yeni eklenen Esmé Creed-Miles (Delirium), Adrian Lester (Destiny) ve Barry Sloane (The Prodigal) da aileye katılacak. Bu karakterler, hem Season of Mists hem de Brief Lives hikayelerinde önemli rol oynayacaklar.

🔸 Kimdir bu Kum Adam? Sandman Anlatılarının Kökenini İnceliyoruz

The Sandman 2. Sezonunun Yönetimi ve Hikayesi

Serinin 2. sezonu, dizi sorumlusu Allan Heinberg, Neil Gaiman ve David S. Goyer tarafından geliştirildi. Tüm bölümler Jamie Childs tarafından yönetilecek. Dream’in, bir yüzyıldan fazla bir süre tutsak kaldıktan sonra, yokluğunun neden olduğu kaosu düzeltmek için farklı dünyalar ve zaman çizgileri arasında yolculuk yapmasını konu alan hikaye, yeni sezonda daha da derinleşecek. “Season of Mists” ve “Brief Lives” gibi ikonik hikayeler, Dream’in destansı yolculuğuna yeni bir boyut katacak.

🔸 The Sandman’deki Uyku Hastalığı 1900’lerin Başında Gerçekten Yaşandı

“The Sandman” ikinci sezonuyla, hayranlarını bir kez daha büyülemeye hazırlanıyor. Yeni karakterler, epik hikayeler ve genişleyen kadrosuyla bu sezon, Neil Gaiman’ın büyülü dünyasını ekrana taşıyarak izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunacak. 2024 yılında yayınlanması beklenen ikinci sezon için sabırsızlanıyoruz!

Kaynak: Variety

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.