Dizi Haberleri

The Boys’un Yan Dizisine 3 Yeni Başrol Oyuncusu Katıldı

Üçüncü sezon çalışmaları süren süper kahraman serisi The Boys‘un henüz adı açıklanmayan yan dizisi başrol kadrosunu genişletti.

Deadline, daha önce Lizzie Broadway ve Jaz Sinclair‘in rol alacağı duyurulan The Boys yan dizisine 3 başrol oyuncusunun katıldığını yazdı. Amazon‘un geliştirdiği seride Teenage Bounty Hunter‘dan Maddie Phillips, Deputy‘den Shane Paul McGhie ve Young & Hungry‘den Aimee Carrero da kamera karşısına geçecek. Üçlü, Broadway ve Sinclair‘in canlandıracağı Emma ve Marie‘ye katılarak genç süper kahramanları oynayacak.

Yan dizi; Garth Ennis ve Darick Robertson‘ın yarattığı The Boys çizgi roman serisindeki bir X-Men parodisi olan G-Men‘den esinleniyor. Amerika‘nın tek genç yetişkin süper kahramanlar kolejinde geçecek serinin pilot bölümü, ana dizinin yapımcısı ve senaristi Craig Rosenberg‘in elinden çıkacak. Projenin başında bulunan Rosenberg, yine ana diziden Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz ve Payun Shetty ile idari yapımcılığı yürütecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.