Dizi Haberleri

The Boys 3. Sezon 3 Haziran 2022’de Geliyor

The Boys 3. sezon çekimleri Eylül ayında bitmişti. O zamandan beri Seven on 7 with Cameron Coleman haber serisini izleyerek yeni bölümleri bekliyorduk. Bu ay müjdeyi aldık: 3. sezon 3 Haziran’da geliyor.

Seven on 7 with Cameron Coleman haber programları ile her ay Vought International’ın tarafsız haberlerini izliyorduk. Bu sayede üçüncü sezonda bizleri nelerin beklediğini öğreniyorduk. Ayrıca birçok yeni karakteri de haberler sayesinde görme imkanımız oldu.

Bu ay Vought International Twitter hesabı büyük bir programla geleceklerini duyurmuştu. Gerçekten de program Hughie’nin kanala canlı olarak katılmasıyla bir farklılık yaratmıştı. Haber programının kalanı da alıştığımız tarzda yeniliklerden bahsetti. Vought+‘a gelen yeni film ve programları tanıttı. Ardından da The Seven için açılan 2 kişilik süper kahraman pozisyonunu hangi süper kahramanların dolduracağını belirlemek için bir yarışma düzenlendiğini duyurdu. Yarışmanın sunucusu Starlight olacak. Fakat katılımcılar arasında Starlight’ın eski sevgilisi Supersonic de var. Dolayısıyla bu haberin magazin değeri de vardı.

İlgili Makaleler

Biz büyük haberler bununla bitiyor sanmıştık. Fakat programın sonunda Cameron Coleman bizlere veda etti. Artık ödüllü bir gazeteci olduğu için 7 dakikalık haber programlarından ziyade 1 saatlik bir program yapacakmış. Yani Ocak ayındaki program son Seven on 7 with Cameron Coleman programıymış.

YouTube player

Haber programı yayınlandıktan 10 dakika sonra, Amazon ve dizinin resmi Twitter hesabı The Boys 3. sezon tarihini açıkladılar. Son haber programını yukarıdan izleyebilirsiniz.

The Boys 3. Sezon Duyurusu

Üçüncü sezonun geleceğini haber programı yayınlandıktan 10 dakika sonra Twitter üzerinden öğrendik. Amazon bir “İlk bakış” videosu da yayınladı. Bu videoda Homelander her zamanki gibi içten ve güven verici bakışlar atıyor. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Dizinin yapımcısı Eric Kripke yayın tarihini açıklayan ilk tweet’i attı.

The Boys hesabı da üçüncü sezon için önemli tarihleri paylaştı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.