Haberler

The Boys için Vought International Youtube Haber Kanalı Açıldı

Vought International Youtube kanalı ile The Boys dizisinin hayranları üçüncü sezonu beklerken süper kahramanlara dair haberleri izleyebilecekler. Kanalda yayınlanan Seven on 7 programındaki haberleri sizin için özetledik.

Bu yazıda kanalda yayınlanan haber başlıklarını özetliyor olacağız. Seven on 7 videolarına da aşağıda yer verdik. Eğer ki The Boys dizisinin ikinci sezonunu henüz izlemediyseniz bu yazı da, Vought International kanalı da sizin için spoiler içeriyor olacak. İkinci sezonu izlememiş okurların bu sayfayı incelememelerini tavsiye ederiz.

Vought International: Seven on 7 with Cameron Coleman

Ağustos Haberleri

Vought International Youtube kanalında yayınlanan Cameron Coleman ile Seven on 7 programında ağustos ayı için haberler şu şekilde:

Supersonic Süper Kahramanlığa Dönüyor

Drummer Boy – Supersonic

Eski adı Drummer Boy olan süper kahraman, rehabilitasyon dönemini tamamladı. Bağımlılık problemini geride bırakan kahraman, bu kez Supersonic ismini kullanarak süper kahramanlık kariyerine döndü. Supersonic’in Drummer Boy dönemlerinde Starlight ile romantik bir geçmişi vardı.

Supersonic daha şimdiden hayran kitlesini oluşturdu.

Deep, Church of the Collective Hakkında Ağır Suçlamalar Yapıyor

Church of the Collective: Alastair Adana

Deep, birkaç ay öncesine kadar Church of the Collective ile çok sıkı bağlar içerisindeydi. Hatta bu topluluk içinde yüksek bir konuma sahip olduğunu da biliyorduk. Ancak yakın zamanda kiliseye karşı duruşunu aniden değiştirdi. Kilisenin iç yapısı ve niyetleri konusunda ağır suçlamalarda bulunan eski süper kahramanın suçlamaları ise kulağa garip geliyor. Çünkü Deep, kilisenin Fresca adlı içeceğe karşı kutsallıktan son derece uzak bir saplantı geliştirdiğini söylüyor. Kilisenin lideri Alastair Adana ise bu saçma iddialar karşısında sessizliğini koruyor.

Homelander Hayranları Baygınlık Geçirdi

Homelander ve hayranları

Kendilerini Homelander hayranı olarak tanıtan bir grup kişi El Paso‘da baygınlık geçirdi. El ele tutuşarak sınıra duvar çeken hayranların hastanede tedavileri sürüyor. İleri derecede güneş yanığı ve korkunç boyuttaki susuzluk sonucu baygınlık geçiren hayranlardan kendine gelebilenler açıklama yaptı. Sınırda el ele tutuşarak süper teröristlerin ülkeye girişini engellemekte kendi paylarına düşeni yapmaya çalıştıklarını söylemişler.

Vought International CEO’su Stan Edgar, Compound V Hakkında Açıklama Yaptı

Vought International CEO’su Stan Edgar

Compound V maddesi hakkındaki suçlamalara Vought International CEO’su Stan Edgar‘dan yanıt gelmiş.

Son zamanlarda ürünümüze yönelik asılsız iddialar yöneltilmiştir. Fakat, Vought olarak müşterilerimize bağlılığımız sürmektedir. Vought’tun alışkın olduğunuz kalite ve mükemmellik seviyesini sizlere sunmaya devam edeceğiz. Daha parlak bir geleceğe bakmaya devam ederken bu zamanı düzenlemeler ve iyileştirmeler yapmak için kullanacağız.

Stan Edgar

Diğer Başlıklar

A-Train ve Queen Maeve

Queen Maeve LGBTQ okulları ve projeleri ile ilgilenmeye devam ediyormuş.

A-Train ise emeklilik kararından vazgeçti ve her zamankinden daha hızlı bir şekilde geri döndü. Peki bu kez yarışlarda rakibi kim olacak?

Yukarıda Başlıklarını Özetlediğimiz Ağustos Haber Programını Buradan İzleyebilirsiniz:

YouTube player

Temmuz Haberleri

Vought International Youtube kanalında yayınlanan Cameron Coleman ile Seven on 7 programında temmuz ayı için haberleri şu şekildeydi:

Homelander Sessizliğini Koruyor

Homelander, Stormfront Hakkında Sessizliğini Koruyor

Stormfront, geçmişi ve kimliği hakkında yalan söyleyerek Vought’u, hayranlarını ve sevgili Homelander’ı aldatmıştı. Stormfront’un aldatmacası karşısında Homelander’ın ne düşündüğü ise hâlâ bilinmiyor. Zira süper kahramanı Stormfront hakkındaki haberler çıktığından beri gören olmadı. Homelander’ın kendisini Vought kulesine kapattığı tahmin ediliyor. Cameron Coleman Homelander’ın dışarıdan süper göründüğünü, ancak süperliğin altında hala kalbi kırılabilen bir adam olduğunu söylüyor.

Süper Kahramanların Orduya Katılma Teklifi Hâlâ Gündemde

U.S. Secretary of Defense Robert Singer

U.S. Secretary of Defense (Milli Savunma Bakanı) Robert Singer, süper kahramanların orduya katılması konusunda konuştu.

Amerika’nın güvenliği bizim için her şeyden önemli. Bu tartışmaya açılamaz. Bu güvenliği sağlamak için en iyi ve en güvenilir yolları bulmaya çalışıyoruz. Bundan şüpheniz olmasın.

Robert Singer

Kongre Üyesi Victoria Newman, Terör Örgütü ile Bağlantılı olan Hugh Campbell’ı İşe Aldı

Victoria Newman

Federal Bureau of Superhuman Affairs (Süper İnsan İlişkileri Federal Bürosu) kongre üyesi Victoria Newman, Hugh Campbell‘ı işe aldı. Hugh Campbell’ın kriminal bir geçmişi var. İsmi de terör örgütü ile birlikte geçiyordu. Bu kadar olaylı geçmişi olan birinin neden işe alındığı hakkında Victoria Newman bir açıklama yapmıyor. Belli ki hükümet bu günlerde önüne geleni işe alabiliyor.

Diğer Başlıklar

Dawn of The Seven filminden bir sahne

Dawn of the Seven filminin çekimleri tamamlanmaya yakındı. Vought, bu film için 350 milyon dolardan fazla harcama yaptı. Ancak filmin yayınlanıp yayınlanmayacağı dahi henüz bilinmiyor.

Kör süper kahraman Blindspot hâlâ bulunamadı. Arjantin’e bir görev için gönderilen Blindspot’tan haber alınamıyor. Blindspot için arama çalışmaları sürüyormuş.

Eagle the Archer, the Church of the Collective’e eleştiri okları yağdırdı. Kilisenin lideri Alastair Adana ise bir süredir ortalarda görünmüyor.

Starlight’ın Translucent Man için yazdığı ve seslendirdiği You’ll Never Truly Vanish şarkısı beş haftadır üst üste en çok dinlenen şarkı olmayı başardı. Şarkının 9 hafta üst üste en çok dinlenen şarkı olmayı başarıp başaramayacağı merak ediliyor. Eğer Starlight bunu başarırsa 2000’lerde ünlü olan süper boy band Super Sweet‘in rekorunu kırmış olacak.

YouTube player

Yukarıda Başlıklarını Özetlediğimiz Temmuz Haber Programını Buradan İzleyebilirsiniz:

YouTube player

Üçüncü sezon için yapılan açıklamalardan bu sezonun öncekilerden çok daha kanlı olacağını biliyoruz. Jensen Ackles da Soldier Boy’u canlandırıyor olacak. Bunun dışındaki açıklamaları ise Cameron Coleman aracılığıyla öğreneceğiz gibi duruyor.

Ben dizide zaman zaman gördüğümüz Seven on 7 haber programını izleyebilmekten çok memnun kaldım. Siz bu Youtube kanalı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.