Dizi Haberleri

The Boys Üçüncü Sezon Çekimleri Tamamlandı

The Boys dizisinde üçüncü sezonun çekimleri tamamlandı. Üçüncü sezonun çıkış tarihi için yapılan son resmi açıklama 2033 yılını göstermişti. Fakat muhtemelen tarihi öne çekerler.

The Boys dizisinde üçüncü sezonun çekimlerinin bittiğini oyuncular sosyal medya hesaplarından duyurdular. Karl Urban, Instagram hesabından bir selfie eşliğinde haberi duyurdu. Jack Quaid de üçüncü sezonun çekimlerinin bittiğini duyuran bir tweet attı. Jensen Ackles ise Instagram hesabından bize ilginç bir bilgi (fun fact) verdi. Ünlü oyuncu 10 Eylül 2020‘nin Supernatural setindeki son gün olduğunu hatırlattı. The Boys üçüncü sezon çekimleri ise 10 Eylül 2021‘de tamamlandı. Bu bir tesadüf mü?

Bu üçüncü sezonun çekimlerinin bitişidir. Bu sezonda çalışan herkese teşekkür ederim. Bu parmak sizin için havada. Bu ekibi ve oyuncuları çok seviyorum. Sizlerin bu sezonun ne kadar manyakça olduğunu görmeniz için sabırsızlanıyorum. Buna hazır değilsiniz.

The Boys Üçüncü Sezon

Çekimler Şubat ayında başlamıştı. Yani, 8 bölümün çekimleri 7 ay sürdü. Yeterince özenilmiş hissettiriyor mu? Peki üçüncü sezon ne zaman gelecek? Cevabı ne yazık ki bilmiyoruz. En son baktığımızda çıkış tarihi 2033 olarak açıklanmıştı.

The Boys: Üçüncü sezonun ne zaman çıkacağını her sorduğunuzda tarihi bir gün erteliyoruz. 2033’de görüşürüz.
Jack Quaid: Tamam da… 2033’ün hangi ayında?

Üçüncü sezonda bizi nelerin beklediğine dair çeşitli fikirlerimiz var. The Boys için Vought International adında bir YouTube kanalı açıldığını duyurmuştuk. Bu kanalda yayınlanan Seven on 7 haber programı bizi üçüncü sezona hazırlıyor. Üç aydır her ayın 7’sinde yayınlanan haberler ile gelişmeleri takip ediyoruz. Fakat 7 Eylül’deki haber programı pek manşet olacak bilgiler içermiyordu ne yazık ki. Önceki aylarda magazin değeri taşıyan haberler öğrenmiştik. Mesela Starlight‘ın eski sevgilisinin süper kahramanlık günlerine geri dönerek yeniden popülerlik kazanması Ağustos ayının manşetiydi. Yani Hughie’nin kıskançlık krizlerini izleyecek olabiliriz bu sezon.

Dilerseniz eski haberlerimizden üçüncü sezona dair bildiğimiz diğer detayları da öğrenebilirsiniz.

Bu arada A-Train’in yeni şarkısını dinlemiştiniz, değil mi?

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.