Dizi Haberleri

Star Wars: Skeleton Crew için Çekimler Tamamlandı

Jude Law‘un başrolde olduğu Star Wars: Skeleton Crew dizisi için çekimler tamamlandı. Henüz bir çıkış tarihi ve resmi tanıtımı olmasa da dizinin 2023’ün sonuna yetişme ihtimali yüksek.

Çekimlerin bittiğini dublör ekibi Instagram hesapları üzerinden duyurdu. Bir video ile birlikte ekibi emekleri için kutlayan bu paylaşımlar kısa süre sonra Instagram’dan kaldırıldı. Yani dublörler muhtemelen resmi açıklamanın önüne geçerek bir pot kırdı.

Resmi açıklamalar da yakında gelecek olmalı. Zira Star Wars: Skeleton Crew hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz. Jon Favreau ile Dave Filoni bu dizinin de yapımcılığını üstleniyor. Ancak yönetmen koltuğuna oturmuyorlar. New Republic döneminde geçen hikaye kaybolan 4 çocuk hakkında. Ama bunun çocuksu bir dizi olmayacağını Favreau vurgulamıştı. Yani The Mandalorian ve The Book of Boba Fett ile aynı dönemde geçecek, çocuksu olmayan bir dizi bekliyor bizi.

Dizinin ne zaman yayınlanacağını bilmiyoruz.

Star Wars: Acolyte‘ın çekimleri Kasım 2022’de başlamıştı. Ahsoka dizisi ise çok daha önce, Mayıs 2022’de çekimlere başladı. Şimdi 1 Mart’ta The Mandalorian’ın üçüncü sezonu çıksın diye bekliyoruz. Sonra sırada Ahsoka var diye biliyoruz. Onu Acolyte takip edecek olmalı. Yani bir ihtimal 2023 bitmeden Skeleton Crew ekranlara gelebilir. Ama arada sürpriz bir Star Wars dizisi yayınlarlarsa o ihtimal düşecektir.

Hâlâ büyük oranda güncelliğini koruyan Geliştirilmekte Olan Tüm Star Wars Yapımları listemize buradan göz atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.