Dizi Haberleri

Mary Elizabeth Winstead’in Star Wars: Ahsoka’daki Rolü Ortaya Çıktı

Star Wars‘un Disney+ dizilerinden Star Wars: Ahsoka ekibine katılan Mary Elizabeth Winstead‘in serideki karakteri belli oldu.

Birds of Prey yıldızı Mary Elizabeth Winstead‘in Star Wars: Ahsoka serisinde oynayacağına dair bilgiler aylar önce ulaşmıştı. The Bespin Bulletin‘in haberine göre; 2023 yılında çıkması beklenen Ahsoka dizisinin kadrosuna dahil olan Winstead, hayranların gözdesi Hera Syndulla‘yı oynayacak.

Star Wars: Rebels hayranlarının aşina olduğu Hera Syndulla, Star Wars‘ta önemli bir yere sahip. Sık sık Ghost‘a pilotluk yapan ve İmparatorluğa karşı çeşitli görevlere liderlik eden Syndulla, Star Wars: Rebels‘ta ana karakter olarak görev yaptı. Ayrıca Star Wars: Squadrons gibi bir dizi kitap ve oyunda yer alan Hera, isyanın ilk günlerinde büyük bir etkiye sahipti ve Ahsoka Tano ile arkadaş oldu.

Rosario Dawson, karakteri Ahsoka Tano ile, The Mandalorian dizisinde ilk çıkışını yaptıktan sonra Star Wars: Ahsoka serisinin başrolüne geçmişti. Ahsoka‘nın karakterin hikayesine devam etmesi beklenirken; Dawson‘a Sabine Wren rolünde Natasha Liu Bordizzo, Anakin Skywalker rolünde Hayden Christensen ve Hera Syndulla rolünde Mary Elizabeth Winstead ile Ivanna Sakhno ve Ray Stevenson katılıyor.

Dizinin senaryosunu Jon Favreau ve Kathleen Kennedy ile birlikte yönetici yapımcılığını üstlenen Dave Filoni kaleme alıyor. Star Wars: Ahsoka dizisi 2023‘te Disney+‘ta yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.