Dizi Haberleri

The Mandalorian 3. Sezon Fragmanıyla İzlenme Rekoru Kırdı

The Mandalorian, 3. sezon fragmanını geçtiğimiz günlerde yayınladı. Fragman bir günde 83.5 milyon kişi tarafından izlenerek ilk 24 saatte en çok izlenen Star Wars fragmanı oldu.

Böylece Obi-Wan Kenobi de ikinci sıraya düştü. Zira Ewan McGregor‘un Obi-Wan rolüne döndüğü o fragman da ilk 24 saatte 58 milyon kişi tarafından izlenmişti. Ve bir önceki rekor ona aitti. Üstelik bu rekoru Star Wars günü kutlamalarında yayınlanması sayesinde de kırmıştı diyebiliriz.

The Mandalorian ise sıradan bir günde üçüncü sezon fragmanını yayınladı. Ancak fragmanın geleceğini bir hafta önceden haber vermişti. Ve Obi-Wan Keobi’yi neredeyse 30 milyon izleyici kadar geçmeyi başardı. Üstelik ben daha izlemedim bile! Benim gibi spoiler yememek adına fragmandan kaçan seyircilerin olduğunu göz önünde bulundurursak diziye ilginin büyük olduğuna şüphe yok.

YouTube player

Fragmana gelen tepkilerin bir kısmı kafa karışıklığı ve şaşkınlık içeriyor. Zira ikinci sezonun sonunda Grogu ile Mando’nun ayrıldığını görmüştük. Ancak üçüncü sezon ikiliyi yine bir araya getiriyor. Dolayısıyla arada ne olduğunu bilmeyen hayranlar için fragman şaşkınlık yaratıyor.

Arada ne olduğunu öğrenmek için The Book of Boba Fett dizisinin son üç bölümünü izlemek gerekiyor. The Mandalorian’a devam etmeden önce The Book of Boba Fett’i izlemek zorunda kalmak bazı seyircileri hiç memnun etmedi. Benzer bir şey Netflix’in Daredevil dizisinde de vardı. İkinci sezondan üçüncüye geçerken arada The Defenders‘ı izlemek gerekiyordu. Bu kararları seyircilerden olumsuz tepki almıştı.

Sıradaki Star Wars dizisi Ahsoka‘nın da aynı evreni paylaşmasından ötürü benzer şekilde Mandalorian’ın hikayesini ilerleteceğini düşünüyoruz. Dave Filoni ve Jon Favreau’nun Mandoverse’e dahil olacak yeni bir dizi projesi üzerinde çalıştıklarını da duyduk. Yani Grogu’nun sempatikliğini kullanarak tüm Star Wars dizilerini bize izletecekler gibi duruyor.

Ha, biz FRPNet olarak Star Wars dizilerini izlemekten hiç şikayetçi değiliz. Ama yine de…

The Mandalorian’ın üçüncü sezonuna dair bildiklerimizi buradan okuyabilirsiniz.

Üçüncü sezon Disney+’a 1 Mart’ta gelecek.

Kaynak: Collider, ScreenRant

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.