Dizi Haberleri

The Mandalorian 3. Sezon Bölümlerine 1 Mart’ta Kavuşacak

The Mandalorian 3. sezon bölümleriyle 1 Mart 2023’te ekranlarımıza dönüyor. Bu sezonda Grogu’yu yanına alarak, yoldan çıkmasının kefaretini ödemeye çalışan bir Mando izleyeceğiz.

Jon Favreau‘ya göre bu sezonun odağındaki olaylar önceki iki sezondakinden daha geniş olacak. Ve bu sezonda daha fazla uzay savaşı, daha çok sayıda Mandalorian ve birçok sürpriz göreceğiz. Favreau seyircileri her hafta şaşırtmak istediğini söylüyor. Pedro Pascal da “İlk sezon için Grogu bir sırdı. İkinci sezonda da Luke’u sır olarak saklamayı başardık. Üçüncü sezon için de sırlarımız var.” dedi.

Yeni gelişmeler bu kadar. Ama ben hazır Star Wars hayranlarını habere çekmeyi başarmışken bir tekrar Andor öveyim. Andor çok iyi. Muhteşem olmuş. Lezziz. The Mandalorian ile en iyi Star Wars dizisi unvanı için kapışırlar. Ve The Mandalorian Grogu’nun sevimliliği ve Mando’nun karizması sayesinde Andor’a yakın uçabilir. Yoksa kurgu, oyunculuk, duygusallık falan derken Andor alıp yürümüş. Yetişmek zor. Öyle bir dizi. Mutlaka izleyin. Çok iyi.

Konumuz olan The Mandalorian’a dönecek olursak… Üçüncü sezonun tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube player

The Mandalorian, 3. Sezonunda Ne Anlatacak?

Zaten bu sezonda neler olacağını The Book of Boba Fett‘te az çok anlamıştık. Eğer o diziyi izlemediyseniz The Mandalorian’ın hikayesinin orada devam ettiğini tekrar edeyim. Hatta bazı bölümler Boba Fett’ten çok Mandalorian bölümü gibi olmuştu.

Söz konusu bölümlerden birinde Mandalorian’ın Armorer ile konuşurken Darksaber‘ı kontrol edemediğinden yakındığını görmüştük. Mandalorian’ın bu sezon başını ağrıtacak hatalarından biri o silahı ele geçirmiş olması. Çünkü Darksaber’a sahip olan kişi tüm Mandalorian’lara liderlik etme hakkı kazanır. Ve bu hakkı Bo-Katan istiyordu. Ancak Mando, Grogu’yu kurtarmak için kılıca sahip olacağı o düelloya girmek zorunda kalmıştı. Ve Darksaber’ı Bo-Katan’a vermek için geri getirmişti. Fakat liderlik hakkı için silahın adil bir dövüşte kazanılmış olması gerekiyor.

Mandalorian’ın kendisini affettirmesi gereken ikinci hatası da miğferini çıkartması oldu. Bildiğiniz gibi Mandalorian’ların öğretileri miğferlerini asla çıkarmamaları gerektiğini söylüyor. Çünkü Din Djarin’in dahil olduğu klanda this is the way. Ancak Din Djarin, bu kurala tüm Mandalorian’ların uymadığına da tanık olmuştu. Hatta Bo-Katan onun bağlı olduğu klanı bağnaz diye nitelendirmişti. Yine de Din Djarin’in vicdanı rahat etmedi ve Armorer kendisine “Yüzünü kimse gördü mü?” diye sorduğunda suçunu itiraf etti. Bu yüzden Mando artık bir Mandalorian değil.

Eğer kefaretini ödeyip yeminini tazelemek ve yeniden Mandalorian olmak istiyorsa Mandalorian’ların vatanı olan Mandalore gezegenine giderek bir ritüel yapması gerekecek.

Bu yolculukta da ona tabii ki Grogu eşlik edecek. Ve ikili Razor Crest’i kaybettikleri üzere artık yeni gemileriyle yolculuk edecekler. Neyse ki Grogu o gemiye bayılıyor.

Bu arada Grogu’nun giydiklerine dikkat çekeyim:

The Mandalorian 3. sezonuyla 1 Mart 2023′te Disney+‘a gelecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.