Dizi Haberleri

Star Wars: Skeleton Crew Bölümlerinden En Az Birini The Daniels Yönetiyor

Jude Law‘un başrolünde olduğu Star Wars dizisi Skeleton Crew için çekimler Ocak ayında bitmişti. Şimdi dizinin en az bir bölümünü Everything Everywhere All At Once yönetmenlerinin yönettiğini öğrendik.

Everything Everywhere All At Once 2022 yılına damgasını vurdu. Fantastik senaryosuyla bizleri çok memnun etti. Duygusal oyunculuk performanslarıyla da seyircilerini etkiledi. Ayrıca film, Ke Huy Quan ve Michelle Yeoh gibi kenarda kalmış değerli oyuncuları da hatırlayıp öne çıkarmasıyla övgü topladı. Hatta bu yılın en çok Oscar Ödülü almayı başaran filmi oldu. Bu başarının ardında da iki yönetmenin imzası var: Daniel Kwan ve Daniel Scheinert. Kısaca The Daniels.

OneTakeNews‘ın haberine göre her şeyi, her yerde, aynı anda yapmaktan çekinmeyen The Daniels, programında uzak galaksilere de yer bulmuş. Star Wars: Skeleton Crew dizisinde en az bir bölümün yönetmenliğini yaptıkları ortaya çıkmış. Ancak bunun dışında hiçbir detay henüz sızmamış.

Skeleton Crew, Jon Favreau ve Dave Filoninin yapımcılığında gelen bir dizi olacak. Ancak Skeleton Crew’a yeni Spider-Man üçlemesinin yönetmeni Jon Watts da katkı sağlıyor.

New Republic döneminde geçen hikaye kaybolan 4 çocuk hakkında olacak. Ancak bunun çocuksu bir dizi olmayacağını Favreau vurgulamıştı. Yani The Mandalorian ve The Book of Boba Fett ile aynı dönemde geçecek, çocuksu olmayan bir dizi bekliyor bizi. Ve Mando-Verse‘e dahil olacağını da söyleyebiliriz.

Muhtemelen daha fazla haberi önümüzdeki günlerde size aktarıyor olacağız. Zira Star Wars kutlamaları ve panelleri etkinliği 7 Nisan’da başlayacak. Zaten dün de Jedi: Survivor’ın hikaye fragmanı çıktı. Şimdilik gelişmeler bu kadar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.