Dizi Haberleri

Sandman, DC’nin En Pahalı Dizisi Olacak

Hemen hemen her çizgi roman, oyun ve kitabın dizisinin yapıldığı şu günlerde gelen en büyük haberlerden birisi de Neil Gaiman‘ın başyapıtı diyebileceğimiz Sandman çizgi romanının da ekranlarımıza geleceğiydi. Yeni gelen bilgiler ışığında dizinin maddi açıdan sorun yaşamayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Neil Gaiman‘ın dizi sektöründeki önlenemez yükselişi Sandman ile devam ediyor. Starz American Gods‘ı, Amazon Good Omens‘i ve Netflix de Lucifer‘ın 4. sezonunu büyük bir başarıyla ekranlara taşımıştı. Bu durum da ünlü yazarın başyapıtı için kapıları sonuna kadar açmış oldu.

Özellikle de Netflix‘te yayınlanan Lucifer‘ın 4. sezonu, yayın platformunun en popüler yapımlarından birisi oldu. Bu olaydan fazlasıyla memnun olan Netflix, Warner Bros ve DC‘yle masaya oturarak Sandman‘i de dizi yapma konusunda anlaşma sağladı.

Ortada anlatılacak harika bir hikaye ve olası yapımın sahip olduğu muazzam bir potansiyel bulunuyor. Bu nedenle firmalar da kesenin ağzını sonuna kadar açmış görünüyor.

Henüz kesin bir miktar belirtilmemiş durumda. Ancak Hollywood Reporter‘ın haberine göre Sandman, DC‘nin bugüne kadar çektiği en pahalı dizi olacakmış.

Umarız prodüksiyonun ve bütçenin büyüklüğü ile hikayenin hakkını verebilecek bir dizi çekmeyi başarabilirler. Projede bizzat çalışacak olan Neil Gaiman, Allan Heinberg (Wonder Woman, Grey’s Anatomy) ve David Goyer (Dark Knight Serisi) gibi isimler ise beklentiyi yükseltmemize neden oluyor.

Daha önceleri HBO ile izleyiciyle buluşması planlanan Sandman, umarız bu sefer hiçbir sorun yaşamadan başarıyla çekilebilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.