Dizi Haberleri

Netflix’in Yeni He-Man Dizisi Masters of the Universe: Revelation’dan İlk Görseller Geldi

Kevin Smith‘in Netflix için geliştirdiği yeni He-Man animasyon dizisi Masters of the Universe: Revelation‘ın ilk görselleri ortaya çıktı.

Netflix, 1980‘lerin çizgifilm efsanelerinden He-Man‘i yıllar sonra izleyici karşısına çıkaracak Masters of the Universe Revelationın ilk bölümüne ait görselleri Twitter’daki Netflix Geeked hesabından paylaştı.

Yönetmen ve Dizi Sorumlusu Kevin Smith, yeni serinin 1983-1985 yılları arasında yayınlanan çizgifilmin devamındaki hikayeyi işleyeceğini söylüyor. Orijinal mitoloji ve karakterleri barındıracak Revelation‘da çözülmemiş bazı hikayelerin yeniden gözden geçirilip derinlemesine incelenerek karşımıza çıkacağını da öğrenmiş bulunuyoruz.

23 Temmuz‘da yayınlanacak yeni He-Man serisinin seslendirme kadrosunda; Chris Wood (He-Man), Mark Hamill (Skeletor), Sarah Michelle Gellar (Teela), Lena Headey (Evil-Lyn), Alicia Silverstone (Kraliçe Marlena), Steven Root (Battle Cat), Griffin Newman (Orko), Jason Mewes (Stinkor), Justin Long (Roboto) ve Harley Quinn Smith (Ilena) bulunuyor.

Öte yandan Netflix, Mattel‘in dizi için yeniden tasarlanan karakterlerin yer aldığı yeni bir Masterverse oyuncak serisi sunacağını da duyurdu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.