Dizi Haberleri

Master Chief, Yeni Paramount+ Serisi Halo Fragmanında Görücüye Çıktı

Paramount+, popüler video oyunundan uyarlanan yeni Halo televizyon dizisinin ilk görüntüsünü yayınladı.

Xbox 20. Yıldönümü etkinliği sırasında, resmi olarak gelecek yıl gelecek olan Halo serisine ilk kez bir bakış atmamızı sağlayan bir teaser yayınlandı . Paramount+ tarafından yayınlanan 27 saniyelik klip, Master Chief‘e ilk yakından bakışımızı ortaya koyuyor ve aynı zamanda çıkış tarihinin 2022’de gerçekleşeceğini doğruluyor. Kısa teaser klibin sonuna kadar izleyince, “Merhaba, Master Chief” diyen tanıdık bir ses olan Cortana’yı duyuyoruz. Yakında çıkacak olan Halo televizyon dizisinin ilk teaserını aşağıdan izleyebilirsiniz .

Halo , aynı adı taşıyan video oyunu serisine dayanan, yakında çıkacak bir Amerikan canlı aksiyon askeri bilim kurgu televizyon dizisidir . Serinin şu anki özeti, “insanlık ile Covenant olarak bilinen bir uzaylı tehdidi arasındaki 26. yüzyıldan kalma epik bir çatışmayı izleyeceğini” ortaya koyuyor. Halo , aksiyon, macera ve zengin bir şekilde hayal edilmiş bir gelecek vizyonu ile derinden çizilmiş kişisel hikayeler örecek. Halo dizisinde Baş Astsubay John-117 rolünde Pablo Schreiber, Dr. Catherine Halsey rolünde Natascha McElhone (UNSC için bir bilim adamı ve Spartan-II Projesi’nin yaratıcısı), Yerin Ha Kwan Ha rolünde, Charlie Murphy. Azmi Amiral Margaret Parangosky (ONI Direktörü), Bokeem Woodbine Soren-066, Olive Grey Miranda Keyes, Kate Kennedy Kai-125, Natasha Culzac Riz-028, Bentley Kalu Vannal-134, Danny Sapani Kaptan Jacob olarak Keyes ve Cortana (yapay zeka AI yapısı) olarak Jen Taylor‘ın ekran başına geleceği tahmin ediliyor.

Şu anda kesin bir çıkış tarihi verilmeden, Halo’nun 2022’de Paramount+’ da prömiyer yapacağı doğrulandı . Yaklaşan televizyon dizisi, yaklaşık 50-60 dakikalık çalışma süreleriyle toplam 9 bölümden oluşacak. Şu anda, Halo’nun tahmini 200 milyon dolarlık bir bütçesi var ve bölümleri Otto Bathurst, Jonathan Liebesman, MJ Bassett, Roel Reine ve Jet Wilkinson tarafından yönetiliyor. Bildirildiğine göre ikinci sezon için şimdiden görüşmeler var, ancak diziye henüz yeşil ışık yakılmadı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.