Dizi Haberleri

Halo Dizisinin Oyuncuları ve Karakterleri Belli Oldu

Steven Spielberg’in yapımcılığını üstlendiği ve Showtime kanalında yayınlanacak efsanevi bilgisayar oyunundan uyarlancak Halo dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı.

Halo serisinin, Xbox oyuncuları için yeri her daim ayrı olmuştur. Gerek sunduğu hikayesel anlatımı, gerekse içerdiği bilimkurgu ögeleriyle oyuncuları ihya eden Halo’nun, dizisinin de nasıl olacağı merak ediliyordu.

Dizinin R Rated yani yetişkinlere yönelik içeriğe yakın olacağı fakat PG-13 kategorisini de kapsayabileceği söyleniyor. Yani karşımızda Nolan’ın elinden çıkma bir Dark Knight üçlemesine benzeyecek Halo serisi olacak.

Halo, hikayesel anlamda da bugüne kadar çıkmış tüm içerikleri kapsayacak bir dizi olacakmış. Yani başta oyunlar olmak üzere, sonrasında çıkan romanlar, çizgi romanlar ve kısa öyküler ana hikaye olarak kabul edilecekmiş.

Peki, merakla beklenen Halo’nun efsanevi savaşçısı Master Chief’i kim canlandıracak? Bu rol için tercih edilen isim Pablo Schreiber oldu. Kendisini American Gods dizisindeki huysuz ve alkolik Leprikon olarak hatırlayabilirsiniz.

Aslında burada durum biraz da enteresan. Master Chief sürekli olarak kaskıyla gezen ve yüzü gözükmeyen bir karakter. Seçilen oyuncu tercihinin çok büyük bir önemi olmayacağı düşünülebilir.

Bu konu hakkında Showtime kanalının üst düzey yöneticilerinden Gary Levine konu hakkında, “Bekleyip görün derim. Pablo hakkında sevdiğim şeylerden birisi kendisi tam bir Spartan kıvamında, yani Master Chief olabilir. Aynı zamanda drama konsuunda iyi bir aktör ve gözlerinde de ışığı görebiliyorum. Kıvrak zekalı ve komik birisi de. Master Chief’in bir sınırı var ve Pablo o sınıra ulaşabilecek bir oyuncu.

Duyurulan diğer oyuncular arasında Yerin Ha, Natascha McElhone, Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Bentley Kalu, Natasha Culzac ve Kate Kennedy var. Canlandıracakları karakterler ise şöyle olacak.

Yerin Ha, Halo dünyasında yeni bir karakteri canlandıracak. Quan Ah isimli bir gezegenden gelen 16 yaşındaki bir koloni üyesinin rolünü üstlenecek ve Master Chief’e yolculuğunda eşlik edecek.

McElhone, iki karakteri birden canlandıracak. Spartan süper-askerlerini yaratan Dr. Catherine Halsey’e ve Cortana’ya hayat verecek.

Woodbine, Master Chief’in kadim dostu Soren-006’yı canlandıracak.

Azmi, Donanma Bürosu Amirali Margaret Parangosky’i canlandıracak.

Kalu, Spartan Vannak-134 isimli yeni bir karakteri canlandıracak. Master Chief’in yardımcılarından biri olacakmış.

Culzac, Spartan Riz-023 isimli başka bir yeni karakteri canlandıracak isim olacak. Daha sibernetik bir yapıya sahip tam bir katliam makinesi olacakmış.

Kennedy, yine yeni bir karakter olan Spartan Kai-125’i canlandıracak kişi olacak.

Halo dizininin çekimlerine bu yılın sonlarında doğru Budapeşte’de başlanacak. Birçok bölümü Peaky Blinders’ın arkasındaki isimlerden biri olan Otto Bathurst çekecek. Bölümlerin senaristliğini de Kyle Killen yapacak. 10 bölümlük dizinin 2021’de yayınlanması planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.