Dizi Haberleri

Loki Dizisinden Yeni Fragman Yayınlandı

Disney+ üzerinden yayınlanacak olan Loki dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Önceki fragmanlara göre daha uzun olan videoda, Loki’nin nerede olduğu ve kimler tarafından tutsak edildiğini görmüş olduk.

Marvel Sinematik Evreni’nin dizi ayağının üçüncü çalışması olan Loki, 11 Haziran 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayacak. Thor ve Avengers filmlerinde yer alan ve Loki canlandıran Tom Hiddleston‘u yine aynı rolde izleyeceğiz. Hikayenin ne anlatacağını merak ederken, 6 bölüm sürecek yapım için yeni bir fragman yayınlandı.

Loki, Avengers: Endgame filminde Tesseract’ı alıp sırra kadem basmıştı. İlk Avengers sırasında yaşanan olaylar sırasında kendi zaman çizgisinden çıkmasından ötürü, bu konuda çalışmalar yapan bir büro tarafından tutuklandığını görüyoruz. Owen Wilson‘ın canlandırdığı Mobius isimli karakter de bu bürodaki üst düzey yöneticilerden biri. Loki’yi tamamen tutsak almak yerine, onun becerilerinden yardım almak istediğini söylüyor.

Yeni yayınlanan fragman, görsellik açısından önceki tanıtım fragmanlarına göre yeni bir şey göstermiyor. Ancak yukarıda bahsettiğim hikayenin ortaya çıkmasına vesile oldu. The Falcon and the Winter Soldier sonrasında vizyona girecek olan Black Widow filminin arkasından Loki’yi de izleyebileceğiz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.