Dizi Haberleri

Krysten Ritter, She-Hulk Dizisi ile Jessica Jones Rolüne Dönebilir

Marvel Studios‘un Disney+ için geliştirdiği She-Hulk dizisinde karşımıza tanıdık bir isim çıkabilir.

Yeni söylentiler, Netflix‘in Marvel’s Jessica Jones dizisinde başrol oynayan Krysten Ritter‘ın She-Hulk‘ta rolüne döneceği yönünde. Çizgi roman film uyarlamaları yazarı Daniel Richtman‘dan gelen iddia; Ritter‘ın, Tatiana Maslany‘nin başrolde olduğu She-Hulk dizisinde Jessica Jones rolüyle bir kez daha kamera karşısına geçeceğini içeriyor.

Krysten Ritter, 2015-2019 yılları arasında Netflix‘te yayınlanan Marvel’s Jessica Jones dizisinin başrolünde bulunmuş, platformun Marvel’s The Defenders adlı serisinde de rol almıştı. Jessica Jones dizisi, Netflix‘in Disney ile yaptığı anlaşma gereği sonlandırdığı Marvel serileri arasında yerini aldı. Ancak yapılan fesih anlaşmasında Disney‘in iptal edilen dizilerdeki karakterleri 2 yıl süreyle yapımlarında kullanmama şartı bulunuyordu. Marvel’s The Punisher ile birlikte Şubat 2019‘da iptal edilen Marvel’s Jessica Jones‘un yasağı önümüzdeki ay sona erecek.

Jessica Jones karakterinin Disney+ için geliştirilen She-Hulk dizisine dahil olabileceğini belirten Daniel Richtman, Marvel Studios‘a geri dönmesini beklediği iki savunucunun Krysten Ritter‘ın Jessica Jones‘u ve Charlie Cox‘un Daredevil‘i olduğunu da söyledi. Richtman‘ın bir tahmini de Daredevil‘in düşmanı Wilson Fisk‘i canlandıran Vincent D’Onofrio‘nun yolunun da Disney+‘a düşeceği üzerine. Daredevil yıldızı Charlie Cox‘un Matt Murdock karakteriyle Spider-Man 3‘te rol alacağı haberlerinin üzerinden çok fazla süre geçmediğini de belirtelim. Marvel Studios, Kasım ayı sonunda Daredevil‘in yayın haklarını geri almıştı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.