Dizi Haberleri

She-Hulk, Yönetmenini ve Başrolünü Buldu

Disney+ üzerinden yayınlanacak She-Hulk serisinin başına Kat Coiro geçti. Başrol Jennifer Walters’ı ise Tatiana Maslany canlandıracak.

Disney+ üzerinden yayınlanacak Marvel dizilerinden biri olacak She-Hulk hakkında son zamanlarda bazı sızıntılar ortaya çıkmaya başlamıştı. Tüm taşlar yerine oturana kadar neredeyse her gün karşılaştığımız söylentilere yer vermek istemedik. Ancak şimdi bu haberin tam sırası!

6 bölüm olarak planlanan She-Hulk, daha önceden Brooklyn Nine-Nine ve It’s Always Sunny in Philadelphia gibi yapımlarda yer almış Kat Coiro tarafından yönetilecek. Coiro aynı zamanda yürütücü yapımcı görevini de üstlenecek. Yazar kadrosunun başındaysa Rick and Morty ekibinde de yer alan Jessica Gao bulunacak.

She-Hulk, hatırlarsanız ilk kez geçen yıl D23 Fuarı sırasında duyurulmuştu. WandaVision, Loki, Falcon and the Winter Soldier ve What If…? dizilerinin daha dikkat çekmesi yüzünden She-Hulk geri planda kalmıştı. Bir de tabii diğer dizilerin oyuncu kadroları ve yönetim kadrosu belliydi. Şimdi sıra She-Hulk’ta.

Yönetmen dışında She-Hulk aradığı başrolü de buldu. Orphan Black’ın yıldızlarından biri olan Tatiana Maslany, Jennifer Walters’ı yani She-Hulk’ı canlandıracak.

Açıkçası Maslany’nin duruşu ve görünüşünü pek She-Hulk/Walters’a benzetemedim. Daha öncesinde Glow, BoJack Horseman, Community yapımlarında yer alan Alison Brie‘nin adı bu karakterle anılmıştı ve onu daha çok yakıştırmış. Bakalım Maslany, Marvel evreninin en sağlam avukatlarından biri olan Jennifer Walters’ı nasıl canlandıracak?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.