Dizi Haberleri

HBO Siparişi Verdi, Watchmen Televizyona Resmen Geliyor

Ha geldi ha gelecek derken nihayet HBO resmi duyuruyu gerçekleştirdi. Alan Moore ve Dave Gibbons’ın klasik çizgi romanı Watchmen televizyona uyarlanıyor. Dizinin yapımcılığını ise daha önce Lost ve The Leftovers gibi oldukça popüler olan dizilerin yapımcılığını yapmış olan Damon Lindelof üstlenecek.

İlgili Makaleler

Konusuna bir göz atarsak, 1985 yılının alternatif bir evreninde ABD ve Sovyetler Birliği arasındaki gerilim tırmanmaktadır. O dönemde yaşayan süper kahramanlardan bir tanesinin öldürülmesi ile ortaya bir komplo teorisi çıkar. Kahramanları biri ya da birileri gözden düşürmeye çalışmaktadır. Bu olayın arkasındaki sır perdesini çözmek için kahramanlar yeniden bir araya gelmelidir.

2009 yılında çekilen Zack Snyder yönetmenliğindeki sinema filmi hayranlar tarafından oldukça beğenilmişti ancak buna rağmen çizgi romanın ve Watchmen’in yaratıcısı Alan Moore, “Benim eserim bu değil, benim eserim çizgi romandır. Böyle bir filmi kabul etmiyorum,” demişti ve hatta filmde adının bile geçmesine izin vermemişti.

Aradan geçen süre zarfında daha önceden de pek çok kez televizyona uyarlanacağına dair dedikodular çıksa da sonuç alınamamıştı. Şimdi ise HBO konu ile ilgili düğmeye basmış görünüyor. Pilot bölüm için sipariş verdiğini resmen duyurdu. Henüz yayın tarihi ile ilgili kesin bilgiler verilmemiş olsa da pilot bölümünün siparişi verildiğine göre yakın zamanda daha detaylı bilgiler gelecektir. Umarız bu sefer Alan Moore’un da onaylayacağı bir iş ortaya çıkar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.