AYBABTUDizi Haberleri

EA ve Amazon, Mass Effect’i Ekrana Taşımak İçin Anlaşmak Üzere

Bioware’in bilgisayar oyunu efsaneleri arasına ismini yazdırmış bilimkurgu serisi Mass Effect‘in ekran uyarlaması, yıllardır belirsiz bir sürünceme içindeydi. Önce Universal Studios ile film uyarlaması olarak ortaya çıkan proje sonrasında diziye dönmüş, en sonunda da sessiz sedasız rafa kaldırılmıştı. Bugün gelen bir son dakika haberiyle aslında projenin pek de rafta kalmadığını, hatta hayata geçmeye çok yakın olduğunu öğrendik. Kaynakların aktardığına göre EA ve Amazon, Mass Effect dizi uyarlaması üzerine el sıkışmaya çok yakın!

YouTube player

Tabii, bu gelişmenin taraflar tarafından henüz doğrulanmadığını belirtmekte fayda var. Deadline tarafından paylaşılan son dakika haberine göre Amazon, “çok satan bir bilimkurgu oyun serisinin” uyarlama hakları üzerinde anlaşmaya varmaya oldukça yakın. Ne var ki bu ufak detay, Mass Effect dizi uyarlamasının yıllardır bir şekilde gündemimizde olması ve geçtiğimiz Şubat ayında Henry Cavill’in paylaştığı, Mass Effect’e işaret eden gizemli Instagram gönderisi bir araya gelince, dizi uyarlamasının doğrulanmış kadar olduğunu düşünmemek elde değil.

Serinin dördüncü oyunu Andromeda ile biraz kalpleri kıran, biraz da akılları karıştıran Mass Effect, üçlemesinin Remastered hali Legendary Edition’ın oyuncularla buluşması ve gayet olumlu yorumlar almasından beri başarılı bir geri dönüş yaşıyor diyebiliriz. Buna ek olarak, The Game Awards 2020′nin son dakikalarında paylaşılan ve serinin tüm sevenlerini büyük bir heyecana sürükleyen “Mass Effect Devam Edecek” temalı fragmanı da unutmamak gerek. Mass Effect Günü olarak kutlanan 7 Kasım’da yapılan resmi Twitter paylaşımı da cabası:

Mass Effect cephesindeki tüm bu hareketliliği göz önünde bulundurduğumuzda, bu geri dönüş neden yıllardır gündemde olan dizi uyarlamasının nihayet gerçekleşmesiyle taçlanmasın ki? Bu heyecan verici son dakika haberini takip eden gelişmeler için gözümüzü dört açtık bekliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.