Dizi Haberleri

Batman: Caped Crusader 2 Sezonluk Anlaşmayla Amazon’a Geçti

HBO Max‘in iptal ettiği projelerden Batman TAS hayranlarını en çok üzeni Batman: Caped Crusader olmuştu. Neyse ki Amazon çizgi filme 2 sezonluk anlaşmayla kucak açtı.

Batman: The Animated Series’ın yaratıcılarından ve DC’nin animasyon alanındaki efsanelerinden Bruce Timm‘in hazırlayacağı yeni animasyon serisi Batman: Caped Crusader hepimizi heyecanlandırmıştı.

Batman’i ve Gotham’ı baştan tasarlayacak olan bu serinin TAS’tan daha TAS bir atmosfere sahip olacağını iddia etmişlerdi. Noir temasını iliklerimizde hissedeceğimizi söylemişlerdi. Ayrıca bu hikayede karakterlerin psikolojilerini inceleyeceklerini de vurgulamışlardı. Ayrıca hikayeyi de biraz başa sarıyorlar. Mesela Bruce Wayne’in ilk aygıtlarını tasarlayıp kullanmasına tanık olacağız. Aygıtlarını geliştirmesini ve eleyerek seçmesini izlemek çok keyifli olacak. Yani başlarda teknolojik imkanları hayli az olan bir Batman izleyeceğiz. Dolayısıyla Gotham sokaklarına korku salmak konusunda henüz acemi olacak. Prototiplerini sahada deneyecek ve hatalarından ders alıp ekipmanını yavaş yavaş genişletecek.

Caped Crusader’ın yaratıcı ve baş yapımcı pozisyonu Timm’in dışında da güçlü isimler içeriyor: Geçen yıl çok konuştuğumuz The Batman filminin yönetmeni Matt ReevesJames Tucker ve J. J. Abrams. Tucker’ın Batman: Strange Days animasyonu da Caped Crusader’a ilham veren yapımlar arasında geçiyor. Üstelik THR da çizgi roman yazarı Ed Brubaker da sonradan ekibe dahil olduğunu duyurmuştu.

İlk sezon 10 bölümden oluşacaktı. Şimi Amazon çizgi filme en az 2 sezonluk şans verdi. Ancak bölümlerin sayıları arttı mı, onu henüz bilmiyoruz.

Tabii seslendirme kadrosu hakkında da henüz bir bilgi yok. Ne yazık ki Batman’in sesi Kevin Conroyu Kasım 2022’de kaybettik. Hepimiz onu Batman: Caped Crusader’ın kadrosunda görmeyi umuyorduk. Joker’ın sesi Mark Hamill de Kevin Conroy’un vefatının ardından Joker’ı seslendirmeyi bıraktığını açıklamıştı. O yüzden Batman: Caped Crusader kalan her şeyi muhteşem yapsa dahi ikonik seslere sahip olamayacak. Bu yüzden biraz eksik kalacak…

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.