Dizi Haberleri

Warner Bros.’un Burnu Uzadıkça Uzuyor

“Kesinlikle iptal etmeyeceğiz” dediği yapımları iptal etmesiyle 2022’de kendine ün yapan Warner Bros., “İptal dönemi artık bitti” dedikten 2 hafta sonra DC’nin Doom Patrol ve Titans dizilerini iptal etti.

Warner Bros. Daha Fazla Dizi ve Film İptal Etmeyecekmiş başlıklı haberimizi daha yeni yayınlamıştık. Üstünden bir ay geçmeden şirketten 2 iptal haberi daha geldi.

HBO Max, kendi seyirci kitlesini memnun etmeyi başaran Doom Patrol ve Titans dizilerinin fişini çekti. İki dizi de 4. sezonlarını iki parçaya ayırmış ve ilk parçayı çoktan yayınlamıştı. Hazırlıkları bitmek üzere olan ikinci parçaların dizinin finali olacağı bilgisi yapımcılara sürpriz oldu.

Doom Patrol dizisinin baş yapımcısı Jeremy Carver, 4 sezon boyunca katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Ancak Warner Bros.’a teşekkür ederken resmi açıklamasına şu soruyu da ekleyiverdi:

Ne içiyorsunuz siz?

Jeremy Carver

Doom Patrol’ın 4. sezonunun ikinci kısmı için henüz bir çıkış tarihi açıklanmamıştı. Ve Mark Sheppard’a göre Jeremy Carver bu haberi öngörüp hazırlıklarını önceden yapmıştı. Bu yüzden Doom Patrol çok da yarım kalmayacak. Ama Titans’ın ikinci yarısı Nisan 2023’te yayınlanacaktı. Dolayısıyla onun ne kadar tatmin edici bir sona sahip olacağından emin olamıyoruz.

Titans’ın baş yapımcısı Greg Walker da yıllarca yapımda çalışmış tüm ekibe teşekkür ediyor.

Sevilen karakterlerimize hak ettikleri yaratıcı sonu vereceğini umduğumuz 6 bölüm daha var yayınlayacağımız.

Greg Walker

Kaynak: Collider, ComingSoon, Movieweb

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.