Dizi Haberleri

Amiral Thrawn ve Ezra Bridger Rollerini Kimlerin Canlandıracağı Belli Gibi

Star Wars evrenini iki önemli karakterinin kimlere emanet edileceğine dair kuvvetli bir sızıntı ortaya çıktı. Amiral Thrawn, Lars Mikkelsen tarafından, Ezra Bridger karakteriyse Mena Massoud tarafından canlandırılacak.

Lucasfilm, Star Wars evrenini dizilerle genişletmeye kararlı. The Mandalorian sayesinde toplanan olumlu yorumların ardından, Disney+ üzerinde yayınlanacak birçok dizi açıklanmıştı. Bir kısmı çok iddialı olsa da, bazılarına karşı (Acolyte gibi) şüpheyle yaklaşmaktayız.

Star Wars: Rebels dizisinde yer alan iki karakterin de, Disney+ üzerinde yayınlanacak dizilere geçiş yapacağı söyleniyordu. Birisi Amiral Thrawn, diğeriyse Rebels’in ana karakteri Ezra Bridger. Amiral Thrawn için geçen yılın yaz aylarından bu yana görüşmeler devam ediyordu. Yine benzer bir haberde, seride Amiral Thrawn’ı seslendiren Lars Mikkelsen’in bu rol için biçilmiş kaftan olduğundan bahsetmiştik ki, Lucasfilm de oyunu bu ünlü oyuncudan yana kullanmış.

İmparatorluk güçlerinin en korkulan amirallerinden biri olan Thrawn’ın Lars Mikkelsen tarafından canlandırılacağı söyleniyor. Haber Latino Review isimli websitesinde kendisine genişçe yer buldu. Aynı haber içerisinde Aladdin filmiyle büyük çıkışını yakalayan Mena Massoud‘a da yer verildi. Massoud da, Ezra Bridger karakterini canlandıracak.

Henüz Disney ve Lucasfilm tarafından yapılmış resmi bir açıklama yok fakat Latino Review, kaynaklarının sağlam olduğundan bahsediyor. İki oyuncu da kendilerine verilen karakterleri başarıyla canlandırabilecek potansiyele sahipler. Ancak Thrawn ve Ezra ikilisini hangi Star Wars yapımında göreceğimiz şu an için muamma.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.