Dizi Haberleri

Amazon Studios Lucifer’ı Kurtarabilir

Geçtiğimiz ay FOX, Luficer’ın dizi uyarlamasını iptal etme kararı almış ve dizinin pek çok hayranını üzmüştü. Hem dizinin yaratıcıları ve oyuncuları, hem de izleyicileri dizinin kurtarılması için deyim yerindeyse isyan etmiş, hatta bir Twitter kampanyası bile başlamıştı. Görünüşe göre dizinin devam etmesini isteyenler seslerini duyurmayı başarmışlar çünkü Amazon Studios, Lucifer’ı kurtarmayı düşünüyor!

Amazon Studios’un başkanı Jennifer Salke’nin verdiği demece göre stüdyoda bir süredir diziyi geri getirebilme ihtimali tartışılıyor. Deadline’a konuşan Salke, durumu şu sözlerle açıklıyor:

Lucifer hakkında konuşuyorduk. Bu konuda nereye varabildik emin değilim. Uluslararası grubun, özellikle de Birleşik Krallık grubunun, dizi hakkında oldukça iyimser olduğunu biliyorum. Son durumu bugün (Perşembe) kontrol etmedim ama duyduğuma göre konuşmalar dün de devam ediyordu.

Oldukça sevilen bilimkurgu dizisi The Expanse’i kurtarmasının ardından Amazon, Lucifer’ı da kanatlarının altına alabilir. Dizinin yıldızlarından Lauren German’ın söylediğine göre Lucifer için son yenilenme tarihi 16 Haziran ve dolayısıyla, önümüzdeki hafta içinde Lucifer’ın kaderine dair kesin haberler alabiliriz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.