Çizgi Roman Haberleri

Stranger Things ve Dungeons and Dragons Yeni Çizgi Romanı: The Rise of Hellfire 2025’te Geliyor

Dark Horse, Stranger Things hayranlarını heyecanlandıracak yeni bir çizgi roman serisini duyurdu. Stranger Things and Dungeons and Dragons: The Rise of Hellfire, 19 Şubat 2025’te okuyucularla buluşacak. Dört sayılık mini seri, Stranger Things dizisinin 2022’de yayınlanan dördüncü sezonuna bir prequel (ön hikâye) olarak sunuluyor ve Hellfire Club‘ın kökenine odaklanıyor.

Stranger Things ve D&D Buluşması Devam Ediyor

Bu yeni çizgi roman, Stranger Things dördüncü sezonuna ve 2020‘de çıkan Stranger Things and Dungeons and Dragons crossover serisine bir devam niteliğinde olacak. Yeni mini seri, özellikle sevilen karakter Eddie Munson ve onun Hellfire Club üyelerini nasıl topladığına dair önemli anları geri dönüşlerle ele alacak. Stranger Things‘in beşinci sezonu ise Netflix‘te önümüzdeki yıl bekleniyor.

Stranger Things Dungeons and Dragons cover 1

Yaratıcı Kadro ve Çizimler

Stranger Things and Dungeons and Dragons: The Rise of Hellfire çizgi romanının yazarlığını, daha önceki crossover serisini de kaleme alan Jody Houser ve Eric Campbell üstleniyor. Çizimlerde ise yine önceki seride yer alan sanatçı Diego Galindo yer alıyor. Renkler Diana Sousa tarafından yapılırken, yazılar Nate Piekos‘a emanet. Ayrıca, seriye birçok ünlü sanatçı da alternatif kapaklar hazırlayacak. Magali Villanueve, Rebecca Pueblar, Jeremy Wilson, Nimit Malavia ve dizinin kilit sanatçısı Kyle Lambert bu isimler arasında bulunuyor.

Eddie Munson ve Hellfire Club’ın Kökenine Dönüş

Yeni serinin ana konusu, Eddie Munson‘un liderliğinde, Hawkins‘teki gençlerin Hellfire Club‘ı nasıl oluşturduğunu anlatacak. Jody Houser, dördüncü sezonu izledikten sonra Eddie ve Hellfire Club‘ın hikayesinin bu seriye mükemmel bir devam olduğunu düşündüğünü belirtti. Houser, Eric Campbell ile birlikte çalışarak, Dungeons & Dragons‘un arkadaşlıklar ve hikaye anlatımı üzerindeki etkisini vurgulamak için Hawkins’i bu bakış açısıyla keşfetmekten büyük keyif aldıklarını söyledi.

Fiyat ve Çıkış Tarihi

Stranger Things and Dungeons and Dragons: The Rise of Hellfire mini serisinin her bir sayısı $3.99 fiyatla satışa sunulacak. Hayranlar için büyük bir merakla beklenen bu seri, Dungeons & Dragons ve Stranger Things evrenlerini başarılı bir şekilde bir araya getirmeye devam edecek. Eddie Munson ve ekibinin maceralarını derinlemesine keşfetmek isteyenler için bu seri kaçırılmaması gereken bir yapım olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.