Dizi Haberleri

Stranger Things En Çok İzlenen İngilizce Netflix Dizisi Oldu

4. sezonunun ilk kısmı geçtiğimiz ay izleyicilerle buluşan dizi, şimdiden Netflix‘in İngilizce dilinde en çok izlenen yapımı olmayı başardı.

3 yıllık molanın ardından nihayet yeni sezonunun ilk parçasıyla sahalara geri dönen Stranger Things bir döndü pir döndü desek yeridir. D&D severler olarak yakında tanıdığımız Vecna‘yla ve bol 80’ler esintisiyle büyük beğeni toplayan yeni sezon şimdiden rekordan rekora koşuyor. Dizi an itibariyle Netflix’in İngilizce dilinde en çok izlenen yapımı unvanını göğüslemiş durumda.

Rekorun bir önceki sahibi Bridgerton‘dı. Tarihi romantik-drama türündeki dizinin ikinci sezonu ilk 28 günde 650 milyon kişi tarafından izlenmişti. Stranger Things ise 4. sezonuyla ilk 28 günde tam 781 milyon kişi tarafından izlenerek 130 milyonluk bir farkla Bridgerton’ı tahtından etti. Aynı zamanda en iyi hafta sonu açılışını da yaparak tam 91 ülkenin en çok izlenenler listesinde ilk sırada yer aldı.

Dizinin egale edemediği tek rekorsa “ilk 28 günkü izlenme süresi.” Rekorun güncel sahibi Netflix’in Stranger Things sonrası en büyük hiti olacak gibi duran Kore yapımı Squid Game: Dizi ilk 28 günde tamı tamına 1.65 milyar saat izlenerek çıtayı hayli yükseltmiş durumda. Stranger Things 781 milyon saat izlenmede kalarak bu kategoride ikincilik kupasını kaldırıyor. Bu kadarı da nazarlık olsun diyelim.

Stranger Things 4. sezonun iki uzun bölümden oluşacak olan ikinci yarısı 1 Temmuz‘da Netflix’de yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.