Haberler

Bir Vampire: the Masquerade Bilgisayar Oyunu Daha Duyuruldu!

Daha Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2’nin duyuruluşunun üzerinden iki ay geçmemişken Paradox Interactive’den gelen güzel haberlerin arkası kesilmiş değil – Bloodlines 2 dışında bir Vampire: the Masquerade oyununu daha yolda olduğu duyuruldu!

Henüz ismi açıklanmamış oyun, hikaye anlatımı üzerine yoğunlaşan rol yapma oyunu The Council’in yapımcıları Big Bad Wolf’un elinden çıkacak ve The Council ile aynı tasarım yaklaşımını izleyecek. Big Bad Wolf tarafından yapılan açıklamaya göre yapımcılar bu oyun ile anlatım odaklı rol yapma oyunlarını “yeniden tanımlamayı” hedefliyorlar. Bunun yanı sıra oyunun dağıtıcılığını, Werewolf: the Apocalypse – Earthblood oyununun da dağıtıcılığını yapacak olan Bigben Games üstlenecek.

Şuan için oyun ile ilgili sadece bir noktada oyuncularla buluşacağı bilgisi paylaşılmış olsa da Big Bad Wolf, isimsiz oyuna dair detayların Ağustos ayında gerçekleşecek Gamescom’da tüm takipçileri ile paylaşılacağını da açıkladı. Eğer oyuna dair en son paylaşımları ilk öğrenenlerden olmak isterseniz, Facebook sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.