Haberler

Altered Carbon Hem Kitabı Hem de Dizisiyle Geliyor

Richard K. Morgan‘ın Philip K. Dick ödüllü, siberpunk romanı Değiştirilmiş Karbon, İthaki Yayınları etiketiyle raflardaki yerini alacak.

Değiştirilmiş Karbon adıyla 19 Ocak’ta raflardaki yerini alacak olan kitaptan uyarlanan Netflix dizisi ise 2 Şubat’ta ekranlara gelecek. Blade Runner’ı andıran atmosferi, dedektiflik kurgusu ve distopik havasıyla bizi bambaşka diyarlara yolculuğa çıkaracak olan kitabı, diziden önce okuma imkanına sahip olmak harika olacak.

İlgili Makaleler

Dizinin yaratıcıları arasında Laeta Kalgridis, başrol oyuncuları arasında ise Joel Kinnaman, James Purefoy ve Martha Higareda bulunuyor.

Klasik siberpunk romanından uyarlanan bu yeni dizi günümüzden 300 yıl sonrasında, insan zihninin sayısallaştırıldığı ve bedenden bedene indirildiği bir gelecekte geçiyor.

Gelişen teknoloji ile toplum tamamen değişime uğruyor. İnsan zihninin sayısallaştırılabildiği bu ortamda bir bedenden başka bir bedene transfer olmak da olağan hale geliyor. Takeshi Kovacs, evinden 180 ışık yılı uzakta, eski adıyla San Francisco, yeni adıyla Bay City’de yeni bir bedende uyanıyor. Kovacs’ı uyandıran kişi ise dünyanın en güçlü insanlarından biri olan Laurens Bancroft. Uyandırılma nedeni ise çözüme kavuşması gereken bir cinayet. Laurens Bancroft’ın cinayeti.

Kitabın ön siparişini buradan verebilir, dilerseniz ön okumasını buradan yapabilirsiniz. Dizinin yeni yayınlanan fragmanını da aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.