Çizgi Roman Haberleri

DC Comics, Joker’in Gerçek İsmini Açıklayacak!

joker-banner

DC Comics’in “Rebirth” etkinliği neredeyse kapıda. New 52 öncesi birçok elementi DC evrenine geri getirecek olan Rebirth ile aşina olduğumuz bilgilerin yanı sıra, birçok sır da açığa kavuşacak.

Bu sırlardan en büyüğü ise şüphesiz ki birçok DC severi oldukça heyecanlandıracak. DC, Rebirth ile Joker’in gizli kimliğini açıklayacak.

Çizgi roman tarihinin en ünlü ve belki de en sevilen kötülerinden biri olan Joker’in kimliğini gizli tutmak, karakter konseptinin en önemli parçalarından biriydi. Batman: Killing Joke gibi Joker’in geçmişine dönük hikayelerde dahi kendisinin bile geçmişini tam olarak hatırlayamadığına tanık olduk. Bunun yanında, DC’nin baş yaratıcı direktörü Geoff Johns‘un bir süredir Justice League sayılarında Joker’in gerçek kimliğinin ortaya çıkışının alt yapısını hazırladığını da göz önünde bulundurmak gerek. Bu konuyla ilgili Johns’un yaptığı tek yorum ise şu: “Bu cevap, okurların beklediği gibi bir cevap olmayacak.”

joker-rebirth

Justice League’in 42.sayısında evrendeki tüm bilgilere ulaşabilen Mobius sandalyesine oturma şansı elde eden Batman, belki de DC evrenindeki her kahramanın yapacağını yapıp Joker’in gerçek kimliğini öğrenmek istemişti. Aldığı cevap karşısında ise tam anlamıyla şok geçirmişti. Scott Snyder’ın Batman serisinde ise 42.sayıya bir gönderme olarak Batman Joker’i gerçek kimliğini ifşa etmekle tehdit etmiş, Joker ise bunu pek hoş karşılamamıştı.

Joker’in geçmişiyle ilgili soruların cevaplanacağı Justice League #50, 25 Mayıs‘ta okuyucularla buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.