Haberler

Kuklaların Efendisi Jim Henson’ın Labyrinth’i Bir Kez Daha FRP Oyunu Oluyor

Maze Rats RPG ve Knave oyunlarının yazarı Ben Milton, “The Muppets Show” ve “Susam Sokağı”nın yaratıcısı Jim Henson‘ın Labyrinth‘ini FRP macera oyunu yapacağını açıkladı.

Youtube‘da “Questing Beast” kanalını da yürüten Ben Milton, Twitter‘da yayınladığı mesajla yeni oyununun haberini verdi. River Horse Games tarafından yayınlanacak olan Labyrinth RPG‘nin macerasını Milton yazacak. Labyrinhth‘te bulunan 90 maceranın üçte birinin oyunda kullanılacak olması nedeniyle yeniden oynanabilirliği yüksek olan RPG’de en önemli unsurlardan biri süresi. Tıpkı filmde Jennifer Connelly‘nin canlandırdığı Sarah gibi oyuncuların da Labyrinth‘i tamamlaması için 13 saati olacak.

https://twitter.com/benjamilt/status/1105120225932992512

Milton oyun kitabında; Brian Froud‘un The Goblins of Labyrinth kitabından resimlerin yanı sıra zarların saklandığı bir bölme ve sayfayı çevirdikçe numaranın üzerinde duran baykuşun kanat çırptığı bir mekanizma olacağını belirtti.

Jim Henson ve George Lucas, Brian Froud‘un The Goblins of Labyrinth kitabını 1986 yılında sinemaya uyarlamıştı. Kuklarla fantastik bir dünya yaratan ikilinin Goblin Kral‘ı ise David Bovie olmuştu. Fantastik macera filminde; 16 yaşındaki bir kızın, 13 saatte labirenti çözüp kardeşini kurtarma macerası anlatılıyordu.

Daha önce de Labyrinth kutu oyunu yayınlayan River Horse Games, Milton’lı yeni oyununun duyurusunu bu görselle yaptı:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.