Haberler

YUCON: Legacy Gümbür Gümbür Geliyor

Yeditepe Üniversitesi Bilimkurgu Kulübü’nün 2004’ten itibaren düzenlediği YUCON etkinliği bu sene de YUCON: Legacy adı altında alt kültür sevenler ile buluşuyor.

2016 itibari ile bünyesine yeni altkültür öğeleri katan YUCON tek gün yerine 2 gün olarak düzenlenmeye başlandı. FRP, kutu oyunları, Magic the Gathering ile büyük bir ödül havuzuna sahip e-spor ve cosplay yarışmalarının olduğu hazine avı  ve başarı (achievement) sistemi, Playstation ve Arcade makineleri ile etkinlik içerisinde bir çok eğlenceye ev sahipliği yapan YUCON: Legacy, 14-15 Temmuz 2018 tarihlerinde Yeditepe Üniversitesi‘nde katılımcılarına kapılarını açıyor.

Konaklama ve servis imkanları bulunan YUCON‘da katılımcılar 2 gün boyunca eğlenceye ve alt kültüre doyuyor.

YUCON: Legacy’de Neler Olacak?

Etkinlik alanı içine dağılan çeşitli Arcade makineler, Playstation 1 ve Playstation 2 ile retro oyunların tadını sürebilecek olan katılımcılar  aynı zamanda Just Dance, Guitar Hero ve çeşitli Playstation 4 oyunlarını da etkinlik alanın da oynayabilecekler  ve etkinlik sırasında yurt dışından çağrılan konuk cosplayerlar ile fotoğraf çekip tanışma şansı bulacaklar.

Sayısız workshop ve konferanslara katılıp sertifika alabilecek ve büyük isimlerin tecrübelerini paylaşma imkanı bulabilecekler. Bunun üstüne her FRP oyununa özel tahsis edilen sınıflarda serin rahat ve projeksiyon eşliğinde FRP oynama şansını da yakalayabiliyorlar. Bunun üstüne 40’tan fazla kutu ve kart oyunu seçeneği arasından istediklerini oynayabilecek olan ziyaretçiler bu etkinlikte boş vakit bulamayacaklar.

Etkinliğe geleceklere olanaklar ise şu şekilde;

  • 20₺ karşılığında 2 gün boyunca etkinlik alanına giriş. Ayrıca alanda kalmak isteyenler 20₺ karşılığında alanda okuldaki yurt odalarında kalabilirler.
  • Cumartesi gecesi etkinlik alanının 50 metre ilerisindeki yurtlarımızda konaklama
  • 2 gün boyunca yemek, ikramlar ve etkinlik alanı içinde hiçbir aktiviteye para ödememek gibi sayısız opsiyon mevcut.

Etkinliğin ayrıntıları için Facebook etkinlik sayfasına ya da kendi internet sitelerine bakabilirsiniz. Gelişmeler, etkinliğin basın sponsoru FRPNET üzerinden duyurulmaya devam edecek.

Etkinlik katılım formuna buradan ulaşıp doldurabilirsiniz. Eğer etkinliğe fotoğraf, video çekmek, içerik oluşturmak için gidiyorsanız doldurmanız gereken form ise burada.

Kendi FRP masasını açmak isteyen oyun yöneticilerini de buraya alalım.

Şimdiden takvimlerinize not alın, bu harika etkinliği kaçırmayın!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.