Haberler

Oyuncuları Bilgisayar Dışında Buluşturan Etkinlik: AFK!

Oyuncular, AFK partisi ile klavyelerinden uzaklaşıyorlar. Geekler, akşam PUBG veya Warcraft’ta değil bu partide bir araya geliyorlar.

Geçmişe Dönüş!

Klavyelerinizden biraz uzaklaşmanız gerekecek, çünkü sizleri klavyelerden de öncesine götürüyoruz. Tabii Commodore 64’leri saymazsak! AFK (Away From Keyboard)’nın organize ettiği “Geek Nightout” partisiyle 28 Şubat Perşembe gecesi hem baharın gelişini kutluyoruz, hem de geçmişe alt kültür dolu bir maceraya atılıyoruz. Kendinizi hazırlayın!

Ataşehir, IF Performance Hall’de gerçekleşecek olan etkinlikte özlediğiniz her şey var. “Bayadır Wining Eleven’da seni yenmiyordum” dediğiniz arkadaşınız varsa PlayStation 1’ler sizi bekliyor. “Mortal Kombat değil de Street Fighter’da hiç acımam!” dediğiniz kimseler varsa üzülmeyin etkinlikte Arcade makineleri de sizleri bekliyor olacak. Tüm bunlar dışında bir partiden neler bekliyorsanız çok daha fazlası da var tabii ki. Beerpong, olmazsa olmaz bir DJ ve bolca sürpriz eğlence!  Alt kültürü seviyorsanız, oyun oynarken sosyalleşmek için fırsat kolluyorsanız ve retroseverseniz bu etkinlik sizin için yapılıyor demektir. Klavyelerinizin başından kalkın ve biraz “old school” oyunların tadına bakın. Tüm bunları yaparken, parti atmosferinden de uzak kalmayın.

Bilet ücreti 30 ₺ ve yanında 1 adet yerli içkiyle beraber geliyor. Tüm oyunlar ve konsollar ücretsiz fakat iddiasına oynarsanız orasına biz karışmayız!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.