Haberler

Yazı Kalır Blog Sayfası Yayın Hayatına Başladı!

yazi-kalir-banner

Gün geçmiyor ki, ülkemizde altkültür alanında çalışmalar vermek için bir grup, bir sayfa ya da bir internet sitesi açılmasın. Ama okurun aradığı her zaman için çokluk değil kalite olmuştu. İşte karşınızda Yazı Kalır.

Altkültür çalışmaları ülkemizde gitgide artmaya başladı. Gerek yazıyla, gerek videoyla birçok insan artık istediği bilgiye hızlıca ulaşabiliyor. Yukarıda da bahsettiğim üzere istenilen bilgi ne kadar hızlı ulaşılırsa ulaşsın, kalitesinden de ödün vermemesi gerekiyor. Bunları bir araya getiren Yazı Kalır blog sayfası da bilgiye aç okurun imdadına yetişiyor.

Şimdi altkültür dedik ama bu yepisyeni blog sayfasının ilgi alanı pek bir geniş açıkçası. Masaüstü rol yapma oyunlarından tutun da, müzik ve edebiyata, sinema ve senaryo yazımına kadar aradığınız birçok makale ve haberi bu güzide site içerisinde bulabileceksiniz.

Aslında ekip kendini çok da güzel anlatmış:

Verba volant, scripta manent. Söz uçar, yazı kalır.

Caius Titus, Roma Senatosunda bu cümleyi bambaşka bir bağlamda dillendirmişti kuşkusuz. Lakin bu sözün altında, derinlerde bir yerde, kutsal kasenin dünyevi karşılığını, ölümsüzlük ve kalıcılığın gizemli cazibesini de sezeriz. Günümüzde, kanıksanmış geçiciliğin çağında, kalıcılık başlı başına bir amaç olabilir mi?

Ekip de pek sağlam açıkçası. Yazı Kalır sayfasını yakın markaja almayı unutmayın. Aşağıda da gerekli linkleri sizlere sunuyoruz.

Blog Sayfası

Facebook Sayfası

Instagram Hesabı

Twitter Hesabı

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.