Haberler

TOBB Üniversitesi, ConEtü ’16 ile Tüm Alt Kültür Meraklılarını Bir Araya Getirmeye Hazırlanıyor

conetu-2016-banner

Convention kültürü dünya ile birlikte Türkiye’de de büyük bir atağa geçmiş durumda. Ülkemizde genellikle üniversite bazında gerçekleşen etkinlikler kervanına katılan Ankara TOBB Üniversitesi de 21 Mayıs tarihinde tüm alt kültür meraklılarını bir araya getirmek için gün sayıyor.

ConEtü ’16’da katılımcıları nasıl etkinlikler beklediğini, tarihinde ilk defa böylesine geniş çaplı bir convention için kolları sıvayan TOBB BKFT ekibinin kendi sözlerinden okuyalım.

“Bu sene ilkini düzenleyeceğimiz ve geleneksel hale getirmeyi amaçladığımız alt kültür etkinliğimiz kapsamında siz değerli misafirlerimizi okulumuz sosyal tesislerinde eğlenceli bir gün geçirmeye davet ediyoruz.

TOBB ETÜ Bilim Kurgu ve FRP Topluluğu olarak sizlere tadını çıkarabileceğiniz bir etkinlik ortamı hazırlamak için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam etmekteyiz. Bu noktada sizden gelecek teklifleri değerlendirmeye de sonuna kadar açığız. Gerek topluluğumuzun gerekse etkinliğimizin ilk senesi olmasından kaynaklanabilecek ufak aksilikler yaşamamız ihtimaline karşı şimdiden affınıza sığınıyoruz. İşte sizler için planladığımız etkinlikler:

frp-resim

  • Çok sayıda FRP oyunları: En kısa sürede oyun yöneticisi ve oyuncu kayıtları web sitemizde açılacak olup detayları oyunlara özel olarak duyurulacaktır.
  • LARP oyunu: Halihazırda bir oyun açılacak olup, sayının oyuncu veya oyun yönetici taleplerine göre artırılması söz konusudur.
  • Cosplay Yarışması: İlk 3 için hediye çeki ve ilk 10a giren diğer kişilere de çeşitli hediyeler verilecektir. Yarışma ile ilgili daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
  • Magic The Gathering Turnuvası: Pegasus Oyuncak tarafından düzenlenecektir.
  • NerdQuiz: Sürpriz ödülleri kazanmak için yapmanız gereken tek şey, zorluğunu seçtiğiniz soruları doğru cevaplamak olacaktır.
  • MiniQuests: Günün rastgele zamanlarında etkinlik alanında kafasında soru işareti gördüğünüz staff arkadaşlarımızdan alacağınız ufak görevleri yerine getirin ve görevi veren arkadaşımızdan ödülünüzü alın.

Etkinlikler hakkında değinmekte fayda görüyoruz ki listemizin kabarması için çalışmalarımız ve başvurularımız sürmektedir ve yeni etkinliklerimizi sizlere duyurmakta mümkün olduğunca ivedi davranacağız.

Katılım ücretleri konusunda ise belirlediğimiz rakamlar ise LARP oyunları için 8 TL, FRP ve cosplay etkinlikleri için 5 TL’dir. MTG müsabakası ücretleri Pegasus Oyuncak tarafından en kısa sürede ilan edilecektir.”

21 Mayıs tarihinde TOBB Etü Teknoloji Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinliğin Facebook sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.