Haberler

The Seven Deadly Sins’in İkinci Sezonu Başladı

Devasa bir domuzun üzerine kurduğu seyyar hanını işleterek günlerini geçiren Meliodas‘ın Prenses Elizabeth ile karşılaşması ile başlayan The Seven Deadly Sins‘in ilk bölümünü izler izlemez koltuğa çakıldığımı ve ardarda bölümlerini izlemeye başladığımı hatırlıyorum.

Çizimleri, hikaye örgüsü, karakterlerin sevimliliği ve özgünlüğü içimi ısıtırken, gözlerimde pırıltılarla bir sonraki bölüme geçiyordum. Kendimi durdurabildiğim zaman ilk 7-8 bölümü bitirmiştim bile… Sezonun tamamının bitmesi sadece 3 gecemi aldı. The Seven Deadly Sins (Nanatsu no Taizai – Yedi Ölümcül Günah) adlı anime 2014 yılında yayınlanmıştı lakin ben iki yıl gecikmeli de olsa izlemekten büyük keyif aldım.

Aksiyon, macera, fantastik, Shounen ve doğa üstü türlerini içeren The Seven Deadly Sins’in konusu şöyleydi: Britanya Krallığı’nı yıkmak için türlü komplolar düzenlediği söylenen Seven Deadly Sins (Yedi Ölümcül Günah) isimli savaşçı grubu, krallığın Kutsal Şövalyeler’i tarafından etkisiz hale getirilip sürgüne gönderilmiştir. Bu olaydan on yıl sonra Kutsal Şövalyeler tarafından Britanya Kralı’na bir suikast düzenlenir. Gerçeklerin farkına varmakta geç kalmış olan kralın kızı Prenses Elizabeth tüm bu olanlar üzerine krallığı geri alabilmek adına Seven Deadly Sins grubunu aramaya başlar. Bu uğurda yollara düşen Prenses ilk Sin (Günah) Meliodas’la karşılaşır ancak Meliodas gerçek bir kılıcı bile olmayan bir hancıdır. Üstüne üstlük bir de konuştuğu bir domuzu vardır.

Sezon Elemesinde Meliodas Sürprizi

Bu hafta 2018 kış dönemi animelerinin ilk bölümlerini izleyip kendimce sezon için eleme yaparken yapımlar arasında Meliodas’ın sarı kafasını ve sevimli yüzünü görünce inanılmaz mutlu oldum. Sevdiğim animelerin bir şekilde devam etmelerini çok seviyorum. Sırf arada Naruto’yu göreyim diye Boruto’yu izliyorum mesela! Naruto’nun yetişkinlik hali ilk başta çok yabancı gelse de izledikçe daha da yakıştırıyorum ona evli ve iki çocuklu halini ki bu başka bir yazı konusu :)

Hem Yeni Sezon, Hem Film

Biz dönelim The Seven Deadly Sins’ten gelen güzel habere… The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia (Nanatsu no Taizai: Britannia no Tabibito) adıyla PlayStation oyunu olacağı belirtilen anime 2018’e hem 2. sezon dizisi Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu ( The Seven Deadly Sins: Revival of The Commandments), hem de film duyurusu ile girdi. Filmle ilgili detay henüz verilmedi ancak ikinci sezon yayınlanmaya başladı bile… İkinci sezonun ilk iki bölümü yayınlandı, bir sonraki bölüm için şimdiden heyecanlıyım! Bakalım Kaptan Meliodas, Diane, Ban, King, Gowther, Merlin ve Escanor’dan oluşan grubumuzun bu sezonki maceraları neler olacak…

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.