Haberler

Stephen King Vampirli Bir Polisiye Dizisi İstiyor!

Şüphesiz ki televizyon ekranlarımızda görmek istediğimiz son şey, birbirinin “çakması” olarak nitelendirebileceğimiz, yaratıcılıktan uzak diziler. Hele de alt kültür ögelerinin böyle sığ yapımlara alet edildiğini görmek, bu kültürün takipçisi olan herkesin tepesini attırıyordur.

Ünlü yazar Stephen King ise geçtiğimiz günlerde kişisel Twitter hesabından, en sıkı alt kültür takipçisinin bile kayıtsız kalamayacağı bir fikir attı.

Twitter hesabından, Law & Order gibi kültleşmiş polisiye dizilerinin yapımcılığını üstlenmiş Dick Wolf’a seslenen King’in fikri, vampirleri konu alan bir polisiye dizisi. Yazarın, Korku Ağı ve Calla’nın Kurtları gibi sevilen kitaplarıyla zamanında, vampir mitosuna el atmışlığı var.

Bu konuda ciddi olduğumu düşünmüyor olabilirsiniz ama öyleyim: Dick Wolf’un yeni bir dizisini görmek isterim – LAW AND ORDER VAMPIRE SQUAD

Ortaya attığı fikir üzerine hayranları tarafından deyim yerindeyse soru bombardımanına tutulan King, bir sonraki paylaşımları ile fikrine açıklık getirdi. King, vampirlerin izine düşen özel bir polis ekibinin maceralarını konu alan bir polisiye dizisi.

Madeline Ashby: Bir saniye. Bu, vampirler tarafından öldürülen ölümlüleri mi yoksa polis vampirleri mi anlatacak?
Stephen King: Vampir avlayan polisleri.

King’in fikri takipçileri tarafından oldukça ilgi görmüş olsa da bu orijinal bir fikir değil. Kısa ömürlü olmasına rağmen izleyiciler tarafından oldukça sevilen Moonlight dizisi de ölümlü polislere, arkaplanında vampirlerin ve daha birçok gizemin olduğu davaları çözmekte yardımcı olan bir vampirin hikayesini konu alıyordu.

Dick Wolf’tan ise King’e henüz bir cevap gelmiş değil. Başarılı yapımcı, yazarın fikrini gerçekten de ekranlara taşır mı belli olmaz. Belki de yakın zamanda polis kuvvetlerinin, gecenin çocukları ile imtihanını konu alan bir dizi izleyiciler ile buluşur.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.