Sinema Haberleri

Zootopia Filminin Hikayesini Öğrenmek İster Misiniz?

zootopia-banner

Türkiye’de 10 Haziran‘da gösterime girecek olan Zootopia‘nın mutfağındakiler, kapılarını film vizyona girmeden bizlere açtılar.

Film ile ilgili bilmediğimiz olayları, hikayenin nasıl belirlendiğini ve ne gibi değişiklikler geçirdiğini, 45 dakikalık bir belgesel ile bizlere sundular.

Peki Disney, Zootopia ile ilgili ne gibi eleştriler almıştı? Esasen Disney’in konuşan hayvanlar ile ilgili çok fazla film çekilidiğini düşünen eleştirmenler, Zootopia’nın farklı bir perspektife sahip olduğunu ve filmi sadece “konuşan hayvanların hikayesi” olarak görülmesinin doğru olmayacağını söyleyen Disney, hikaye açısıyla beraber insan-hayvan ilişkisini doğrudan yansıttıklarını söylüyor.

zootopia-resim

Aynı zamanda (kendi görüşüm olarak) 45 dakikalık belgeseli izlediğimde, bu animasyon filmini hazırlarken ne kadar çok emek harcadıklarını ve hayvanların, yine hayvanlarla olan ilişkisini göz önünde bulundurarak ve bu durumun zorluğunu da bilerek, sanki filmi insanlar değil de hayvanlar izleyecekmiş gibi yansıtmaları ve anlatmaları cidden benim için bu belgeseldeki en değerli şey idi. Şimdiden söylemekte fayda var; 10 Haziran günü Disney’in standartlarını nasıl aştığını göreceğiz ve belki de eleştirmenlerden filmle alakalı daha da olumlu şeyler duyacağız.

Önce, Disney’in bizler için paylaştığı görsellere göz gezdirelim:

Belgesel hemen burada:

https://www.youtube.com/watch?v=D3pF9owYlRI

Aynı zamanda Zootopia’nın Türkçe fragmanını da buraya iliştirelim:(Sabırla izleyiniz.)

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.