Sinema Haberleri

Zach Cregger Yeni Resident Evil Filmini Yönetmek İçin Görüşmede!

Barbarian yönetmeni Zach Cregger’ın yeni bir Resident Evil filmini yönetmek için görüşmelerde bulunduğu bildiriliyor. Kısa bir süre önce kendisine yeni bir Clue filmini yönetmesi için teklif gelmişti. Ancak yönetmen görünüşe göre bu teklifi geri çevirdi. Şimdi ise Resident Evil korku evrenine katılmaya çalıştığı haberini öğrendik.

Bu haber The InSneider’dan geldi. Eğer doğruysa ve Cregger yönetmen olursa Resident Evil filminin korku temasında yeni bir renk görebiliriz. Barbarian adlı filmi, vahşi ve karanlık olay örgüsü, uğursuz gizemi ve grotesk yaratıklarıyla Resident Evil serisinin pek çok temel öğesini barındırıyor.

Bildiğiniz gibi Resident Evil evrenine dair son yenilik 2022 yılında çıkan Netflix dizisiydi. Ancak dizi beklenen karşılığı alamadığı için 1 sezonun ardından iptal oldu. Yıllar boyunca yedi Resident Evil filmi çıktı. En son film, Johannes Roberts’ın yönettiği bir yeniden başlatma olan 2021 yapımı Resident Evil: Welcome to Raccoon City idi. Bu film Milla Jovovich filmlerine kıyasla kaynak malzemeye daha yakındı. Ancak oyuncu seçimlerinde oyun evrenine benzemeyen bazı unsurlar vardı. Oldukça karışık tepkiler aldı.

Şimdi düşündüğümde Cregger nasıl bir film ortaya çıkaracak açıkçası merak ediyorum. Hem olay örgüsü hem de oyuncu seçiminin iyi olması gerekiyor. Bu iki unsur bir araya geldiğinde ortaya harika bir film çıkabilir. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni bir Resident Evil yapımı nasıl olmalı? Yönetmen hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cregger ve Barbarian Filmi

Yönetmenin Barbarian filminden kıcaca bahsetmemiz gerekirse konusu şu şekilde:

Detroit’e bir iş görüşmesi için seyahat eden genç bir kadın, kiralık bir ev rezervasyonu yapar. Ancak gece geç saatlerde geldiğinde, evin çifte rezerve edildiğini ve garip bir adamın zaten orada kaldığını keşfeder. Akşamı orada geçirmeye karar veren kadın, çok geçmeden orada beklenmedik bir ev misafirinden daha çok korkacak çok şey olduğunu keşfeder.

YouTube player
Barbarian Fragman

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.