Sinema Haberleri

Yeni The Crow Filminde Eric Draven’ı Bill Skarsgard Oynayacak

Brandon Lee‘nin başrolünde olduğu kült 1994 filmi The Crow, baştan çekiliyor. Yeni The Crow reboot projesinde ana karakteri It filmlerinde Pennywise’ı canlandıran Bill Skarsgard oynayacak.

Projenin yönetmeni de belli oldu. Snow White and the Huntsman ve Ghost in the Shell filmlerinin yönetmeni Rupert Sanders bu sorumluluğu üstelenecek.

Senaryoyu ise Zach Baylin hazırlayacak. Will Smith’e geçtiğimiz hafta ilk Oscar ödülünü kazandıran King Richard filminin senaryosunu da Baylin yazmıştı. Bu senaryoyla kendisi de En İyi Orijinal Senaryo dalında Oscar adayları arasındaydı.

THR‘nin haberine göre çekimler haziran ayında başlayacak.

Geçtiğimiz ağustosta Corin Hardy iptal edilen The Crow filmi için fikirlerini çöpe atmadığını söylemişti. Zira hâlâ filmin gerçekleşeceğini umuyordu. O filmin geçirdiği talihsizlikleri ve detaylarını özetlediğimiz habere buradan ulaşabilirsiniz.

Corin Hardy o açıklamaları yaptıktan kısa süre sonra Jason Momoa’nın test görüntüleri açığa çıkmıştı. Momoa’nın bu role yakışabilecek bir surata sahip olduğunu kabul etmek zorunda kalmıştık. Hatta aktörün bu rol için teklif almasını dahi öfkeyle karşılayan hayranlar bile aktörün role yakışabileceğini düşünmüştü. O görüntüleri içeren haberimize de buradan ulaşabilirsiniz.

Şimdi yine bir tepki gelir mi dersiniz? Bill Skarsgard’ın Eric Draven’ı canlandıracak olması konusunda ne düşünüyorsunuz? Şahsen ben reboot projesinin hayata dönmesinden mutluyum. Fakat Skarsgard’ın başrolde olması öyle bir heyecan yaratmadı.

Her halükarda film çıkana kadar esinlendiği çizgi romanları okumak için fırsatımız olacak. Presstij Kitap çizgi romanları dilimize kazandırmıştı. İthaki de 2022 yılı yayın programında The Crow: Special Edition olduğunu duyurmuştu.

The Crow haberleriyle dolu bir yıl olacağa benziyor, ne dersiniz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.