Sinema Haberleri

Yeni Mad Max Filmi Yolda!

mad-max-banner

Yıllar boyunca sessiz ve derinden beyaz perdede boy göstereceği güne hazırlanan, vizyona girişiyle herkesi sinema salonlarına akın ettiren Mad Max: Fury Road, şüphesiz ki 2015 yazının, hatta tüm senenin, en iyi filmlerinden biriydi.

Kendi türünde Akademi Ödülleri’ne aday gösterilmeyi ve aday olduğu ödüllerin büyük bir çoğunluğunu toplamayı başaran film sinema camiası adına 2015’in en güzel sürprizi olmuştu. Hatta öyle ki hayranlar daha film vizyondan çıkmadan Max Rockatansky’in bir sonraki maceralarını ne zaman izleyecekleri konusunda yönetmen George Miller’ı başlamışlardı bile.

george-miller-mad-max

Hayranları sevindirecek haberler nihayet gün yüzüne çıkmaya başladı. Avustralya’nın, Herald Sun gazetesinin haberine göre Warner Bros.’un, Mad Max: Fury Road’un devam filminin yapım aşamasına çoktan start vermiş olmasının yanı sıra, filmin çekimleri bu sene içerisinde George Miller’ın, Avustralya’ya dönmesiyle birlikte başlayabilir. Gazetenin iddiasına göre Fury Road’un öncesini konu alacak film, Imperator Furiosa’nın (Evet Imperator) hikayesi üzerine odaklanacak:

“Tom Hardy’nin baş rolde olduğu Mad Max: Fury Road’un öncesini konu alan devam filmi, Avustralya’nın Broken Hill bölgesinde çekilecek. Warner Bros.’un milyon dolarlık aksiyon projesi için yapım aşaması başlamış durumda, yönetmen George Miller ise çekimlere bu yıl bitmeden başlamayı planlıyor. Mad Max, çekimlerin yapıldığı çölün yoğun yağışa maruz kalması ve Miller’ın seti Nambiya’ya taşımak zorunda kalması üzerine tam 4 yıl gecikmişti. Söylentilere göre ise devam filmi, Akademi Ödüllü oyuncu Charlize Theron’un canlandırdığı Imperator Furiosa’nın geçmişi ve hikayesi üzerine odaklanacak.”

furiosa-and-mad-max-136006

Herald Sun’ın haberi her ne kadar heyecan verici olsa da Imperator Furiosa’nın geçmişine odaklanan bir hikayede Max’in yer alması pek de mantıklı görünmüyor. Ne de olsa ikili, Fury Road’un öncesine kadar tanışmıyorlardı.

Tabii ki Miller’ın aklından tam olarak neler geçiyor, bizleri nasıl bir hikaye bekliyor kesin olarak bilmemiz ne yazık ki mümkün değil. İlerleyen günlerde Warner Bros.’tan gelecek resmi bir açıklamayla işin aslını hepimiz göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.