Sinema Haberleri

Yeni Avatar Animasyon Filmi Zuko, Paramount Programına Resmen Girdi

Avatar Studios‘un ana şirketi ve Avatar serisinin sahibi Paramount, Zuko karakterine odaklı animasyon filmini 2026 gösterim programına dahil etti.

Zuko Avatar animayon filmi

Paramount, Avatar: The Last Airbender filminin 10 Ekim 2025 tarihinde sinema salonlarına geleceğini Kasım ayında duyurmuştu. Avatar News‘in, Paramount‘taki kaynaklarına dayandırdığı özel habere göre ise; Avatar serisinden Zuko karakterine odaklanacak yeni animasyon filmin, stüdyonun 2026 yılı gösterim programında olduğu onaylandı.

Yapım, Aang‘ın Avatar takımını yetişkin olarak sinemalarda göreceğimiz Avatar: The Last Airbender‘ın ardından Avatar Studios’un ikinci animasyon filmi olacak. Haberde ayrıca; Avatar Studios‘un yılda bir film ve bir dizi yayınlama planlarına dayanarak, gösterim tarihi olarak 9 Ekim 2026 tahmini yapıldı.

Şu anda Zuko animasyon filmi hakkında yetişkin Aang filminden daha az şey biliyoruz. Yapımın hangi zaman diliminde geçeceği henüz belirtilmese de tam anlamıyla Zuko odaklı bir hikayeye sahip bir film olduğu gelen bilgiler arasında. Zuko filminin The Last Airbender filmiyle benzer bir zaman diliminde geçeceği iddia ediliyor, ancak ilk üç yıllık planlardaki üç filmin bir üçleme değil, üç ayrı bağımsız hikaye olduğu bilindiği için zaman aralığı konusunda Avatar Studios‘un hayranları şaşırtması mümkün.

Diğer yandan Dante Basco‘nun Avatar: The Last Airbender filminde yetişkin Zuko‘yu seslendireceği bilindiği için, Zuko filminde de role döneceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.