Haberler

Amazon’un En Çok Satanlar Listesinde 5 FRP Kitabı Var

Dünyanın en büyük online alışveriş sitesi Amazon, her sene olduğu gibi en çok satanlar listesini açıkladı. Listede çeşit çeşit kitap var. Yakın zaman önce yayınlanan, ABD eski başkanı Barack Obama’nın karısı Michelle Obama‘nin Becoming isimli kitabı birinci sırada yer alırken listede 5 tane de FRP kitabı yer aldı! 

Liste kişisel gelişim kitaplarından romanlara, çocuk kitaplarından yemek kitaplarına kadar pek çok türde kitabı barındırıyor. Doğrusunu söylemek gerekirse ilk 50 kitap içerisinde 4 adet Dungeons and Dragons kitabı görmek beni çok şaşırttı.

Dungeons and Dragons – Player’s Handbook, bu kitaplar arasında en çok satan olurken sonrasında Dungeon Master’s Guide geliyor. FRP oynatmanın tadı yaratıksız çıkmayacak diye düşünenler yine Monster Manual kitabını da kitaplıklarına eklemişler. En çok satan 50 kitap içinde yer alan son FRP kitabı ise Xanathar’s Guide to Everything.

İlk 50’den en çok satan 100’e bakınca ise Volo’s Guide to Monsters kitabı da gözümüze çarpıyor. O da kendisine yer bulan bir diğer FRP kitabı oluyor.

Dünyanın en çok satan kitapları listesinde 5 adet FRP kitabı görmek çok mutlu edici doğrusu. FRP yeniden altın günlerine mi dönüyor? 

Dilerseniz listenin tamamına buradan bakabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.