Sinema Haberleri

Warcraft Devam Filmi Gelecek Mi?

Çok kuvvetli olmasa da bir söylentiye göre Legendary Pictures, yeni bir Warcraft filmi için çalışmalara başlamış.

2016 yılında vizyona giren Warcraft filmi, ABD gişesinde çok büyük başarı yakalayamamıştı. Öte yandan dünyanın geri kalanında iyi hasılat yapmıştı. Buna karşın Legendary Pictures bir devam filmi için hamlede bulunmamıştı. ABD vizyonundaki hasılatın düşük olmasını işaret edip devam film projelerini de rafa kaldırmıştı.

Ancak bir söylentiye göre, hem de minik bir söylentiye göre Legendary Pictures yeni bir yönetmen arayışına girmiş durumda. World of Warcraft evrenini konu edinecek bir film için gizli olarak çalışma yapmaya başlamış.

Söylentinin kaynağı Twitter ve Patreon üzerinden, Geek dünyasındaki sızıntıları ve söylentileri paylaşan Daniel Ritchman isimli bir haberci. Konu hakkında çok fazla bilgi paylaşmamasına karşın Legendary Pictures’ın yeni bir filmle yola devam etmek istediğini belirtiyor.

Bu da demek oluyor ki Duncan Jones’un çekmeyi planladığı Warcraft Üçlemesi tamamlanmayabilir. Kaldı ki Jones’un ortaya koyduğu filmi, uzun yıllarını Azeroth ve ötesinde geçirmiş bir oyuncu olarak çok beğenmiştim. Bir giriş filmi olarak bu yüksek fantazya dünyasına aşina olmayanların bile seveceği bir film çıkarılmıştı.

Bakalım bu söylentinin arkası gelecek mi, yoksa iç boş bir balon mu…

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.