Sinema Haberleri

Thor: Ragnarok Setinden Hulk’ın Yatağına Ait Görseller Paylaşıldı

Hulk’ın nasıl bir yatakta uyuduğunu daha önce düşündünüz mü? Büyük yeşil adam şimdiye kadar göreceğiniz en garip, görkemli ve tuhaf dişlerle çevrili bir yatakta uyuyor.

Avustralya’nın Queensland Sanat Galerisi, Marvel çizgi romanlarından ve filmlerinden 500’den fazla eseri “Marvel: Creating the Cinematic Universe” isimli sergisinde gözler önüne seriyor. Bu sergide Captain America’nın kalkanı, Thor’un çekici ve Iron Man’in zırhı gibi kostümler ve ikonik sahnelere ait eşyalar sergileniyor. Ayrıca yaklaşmakta olan Thor: Ragnarok filminin setinden de bir dizi eşya bu sergide yer alıyor. Ziyaretçiler Asgard taht odasını ve Hulk’ın yatağını gözlemleyebilir.

Yanlış görmediniz. Hulk bir kafatasının içerisinde uyuyor. Böyle bir yatakta yatıp da her daim sinirli bir ruh halinde olmamak mümkün değil gibi görünüyor. Bruce Banner’ın kibar zevklerinin yanı sıra alter egosu Hulk’ın çok daha farklı bir dekorasyon zevki var. Ve en önemli sorulardan biri neden Thor: Ragnarok filminde Hulk’ın yatağını görmemiz gerekiyor? Daha önce izleyicilerin karşısına çıkmış olan iki Hulk filmi ve birçok Avengers filminde Hulk’ın uyuduğu yatağa dair herhangi bir şey görmemiştik. Bu sorunun cevabı için 3 Kasımda vizyona girecek olan Thor: Ragnarok filmini beklememiz gerekebilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.