Sinema Haberleri

The Hunger Games Öncül Filminin Çekimlerine 2022’de Başlanacak

The Hunger Games (Açlık Oyunları) serisinin yaratıcısı Suzanne Collins‘in geçtiğimiz yıl okurlarla buluşturduğu The Ballad of Songbirds and Snakes kitabının sinemaya uyarlanmaması düşünülemezdi. Öncül hikayenin anlatıldığı filmin yapıma 2022‘de geçilecek.

The Hunger Games (Açlık Oyunları) yazarı Suzanne Collins, seriyi The Ballad of Songbirds and Snakes kitabıyla genişletmeye hazırlandığını duyurduğundan beri Lionsgate, eseri beyazperdeye uyarlamak için hazırda bekliyordu.

Hunger Games üçlemesinin baş kötüsü, Panem‘in acımasız lideri Başkan Snow‘a dönüşen Coriolanus‘un hikayesini anlatan kitap 19 Mayıs 2020‘de okurlarla buluşmuştu. Hunger Games‘in öncül kitabı The Ballad of Songbirds and Snakes‘in film uyarlamasına 2022‘nin ilk aylarında başlanacağı ortaya çıktı. Üçlemenin 4 filmini seyirci karşısına çıkaran Lionsgate‘in Sinema Bölüm Başkanı Joe Drake, öncül filmin 2023 ya da 2024‘te gösterime girmesini planladıklarını da söyledi.

Eski Kadro Seriye Dönüyor

Yahoo Entertainment, film serisinden birçok ismin bu proje için geri döneceğini yazdı. Francis Lawrence‘ın yönetmen koltuğuna yeniden oturacağı The Ballad of Songbirds and Snakes‘in yapımcılığını Nina Jacobson ve Brad Simpson üstleniyor. Serinin yazarı Suzanne Collins, filmin hem ana hikayesini düzenleyecek hem de idari yapımcı kadrosunda yer alacak. Collins’in hikayesini senaryoya uyarlayacak isim ise Little Miss Sunshine‘dan Michael Arndt.

Öncül Film, Genç Coriolanus’a Odaklanacak

The Ballad of Songbirds and Snakes filmi, Coriolanus Snow‘un Panem‘in zalim başkanı olmadan yıllar öncesinde geçecek ve 18 yaşındaki haline odaklanacak.

“Genç Coriolanus yakışıklı ve çekicidir. Snow ailesi zor zamanlar geçirmiş olsa da, 10. Açlık Oyunları için akıl hocası olarak seçildiğinde kaderinde bir değişiklik şansı görür. 12. Bölge’den gelen kıza hocalık yapmakla görevlendirilir.”

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.