Sinema Haberleri

Salem’s Lot, Vampirlerin Korkunç Olduğu Günleri Geri Getirecek

Gary Dauberman‘ın yönettiği Salem’s Lot filminin başrolü Lewis Pullman, bu filmdeki vampirin korkunç olacağını garanti ediyor. “Son zamanlarda korkunçtan ziyade parıltılı varlıklar olmuşlardı” diye de ekliyor.

Vampirleri geri getiriyor olmak gerçekten heyecan verici. Son zamanlarda korkunçtan ziyade parıltılı varlıklar olmuşlardı. Halbuki kökeninde dehşete düşürücü yaratıklardı. Sanırım Gary o dehşete düşürücü vampirleri geri getirmek konusunda hevesli. Ben de Salem’s Lot’un bunu başaracağını düşünüyorum. Sette birçok kez samimi bir şekilde ürktüğüm oldu. Bu da iyiyie işaret olmalı.

Filmin korkunç olacağı noktasında iki dayanak verebilirim. Çünkü bu bir Stephen King romanı. Yani King’in bir efsane olmasının bir sebebi var. Ayrıca işlediğimiz materyal de iyi. Salem’s Lot en harika kitaplardan biri. Bence bu hikayenin daha önce bir filme uyarlanmamasının da bir sebebi olmalı. İki bölümlük bir diziye uyarlamışlar mesela çünkü çok uzun bir kitap. Hepsini tek bir filme sığdırmak kolay değil. Ama bence Gary Dauberman bu işin özünü kavramış biri. Korku türünü biliyor. Onun hikayeyle oynayıp yeni keşifler yapmayı hak ettiğine inanıyorum.

Lewis Pullman

Stephen King‘in ünlü romanlarından biri daha sinema filmi oluyor. Ve bir kez daha romanı beyaz perdeye uyarlayanlar hikayeyi değiştirmekte kararlı.

Romanı Altın Kitaplar, Korku Ağı adıyla dilimize çevirmişti. Romanın konusunu ve filmin oyuncu kadrosunu anlattığımız habere buradan göz atabilirsiniz. O haberin ardından filme Game of Thrones aktörü Pilou Asbæk de dahil olmuştu.

Bir aksilik olmazsa film 9 Eylül 2022‘de vizyona girecek. Vizyona girdikten 45 gün sonra da HBO Max’te yayınlanacak.

Salem’s Lot filminden ilk görsel de geldi bu arada. Sisi, tabelası ve tepenin üzerindeki eski malikanesiyle tam bir korku filmi afişi olmamış mı?

Filmi beklerken başrol oyuncusu Lewis Pullman’ın yakın zamanda çıkan diğer yapımlarına göz atmak isterseniz Outer Range‘i biraz çekinerek önerebilirim. Dizi çok sürükleyici ve ilgi çekici. Ancak bazı karakterlerin hareketlerini izlemek seyirciyi utandırabiliyor. Ayrıca final de biraz havada kalıyor. Yine de ben diziyi genellikle keyif alarak izledim. Pullman aynı zamanda Top Gun: Maverick‘te de rol aldı. O da gişede 1 milyar dolardan fazla hasılat elderek yılın en başarılı filmi haline geldi.

Kısacası Lewis Pullman dopdolu ve başarılı bir yıl geçiriyor. Başarılarının Salem’s Lot ile devam etmesini dileriz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.