Sinema Haberleri

Russell Crowe’un, Thor: Love and Thunder Filmine Katıldığı Doğrulandı

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fotoğraflar sonrası Russell Crowe, Marvel’ın çekimleri devam eden yeni filmi Thor: Love and Thunder‘a katıldığını açıkladı.

Ünlü aktörün rolüyle ilgili detaylar açıklanmadı ancak Deadline, Russell Crowe‘un “eğlenceli bir cameo” ile hayranları şaşırtabileceğini bildirdi. Thor: Love and Thunder’ın yıldızlarıyla takılırken fotoğraflandıktan sonra Russell Crowe’un Marvel devam filmindeki rolü doğrulandı.

Bu arada geçtiğimiz günlerde Matt Damon‘un Thor: Love and Thunder’da da küçük bir role sahip olacağı ve Thor: Ragnarok’ta oynadığı rolü yeniden canlandıracağı ortaya çıkmıştı. Batman rolünü de canlandırmış ünlü aktör Christian Bale da filmin kötü adamı Gorr the God Butcher olarak filmde yerini alacak. Tabii ki, Thor rolünde yine Chris Hemsworth‘ü izlerken, Valkyrie rolünde Tessa Thompson, Jane Foster rolünde Natalie Portman, Siff rolünde Jaimie Alexander, Hela rolünde Melissa McCarthy ve Korg rolünde Taika Waititi filmde yer alacaklar.

Thor: Love and Thunder Filminde Ne Göreceğiz?

Yeni filmde Thor’a diğer bazı Marvel kahramanlarının da katılacağını biliyoruz. The Guardians of the Galaxy oyuncuları Chris Pratt, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff ve Sean Gunn da Thor’a yeni macerasında yardımcı olacak.

Thor: Love and Thunder filminin orijinal Marvel çizgi romanlarından Mighty Thor hikayesinden ilham alması bekleniyor. Çizgi romanlarda Natalie Portman‘ın karakteri Jane Foster, Mjolnir’i kullanmaya layık görülmüştü. Yönetmen Taika Waititi‘nin, Jason Aaron’un Mighty Thor çizgi romanlarından bazı unsurları Thor: Love and Thunder için uyarlaması ve özellikle Jane Foster’ı Mighty Thor olarak tanıtması bekleniyor.

Thor’un Çekici Mjölnir’i Taşıyabilen Çizgi Roman Karakterleri

Thor: Love and Thunder’ın 6 Mayıs 2022‘de vizyona girmesi planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.