Sinema Haberleri

Russell Crowe, Gladiator 2 Filminde Rol Almayacak

Gladiator 2 filminin Maximus’un değil, Lucius’un hikayesini anlatacağını söylemiştik. Yani Russell Crowe‘un filmde yer almayacağı barizdi. Ama aktör yine de filmde rol almayacağı konusunu netleştirdi.

Russell Crowe katıldığı bir podcast programında Maximus ve Gladiator 2 hakkında sorulara cevap verdi.

Evet, beraber bir akşam yemeği yiyip tüm bunlar hakkında konuştuk. Yani hikayeyi nasıl oluşturacağını kaba taslak biliyorum. Hatırlarsanız ilk filmde Gladiator’ü yenmek isteyen genç bir adam vardı. “Benim adım…” diye başlayan konuşmayı da o çocuk tetiklemişti. İşte o çocuk büyüdü ve artık İmparator. Genel olarak fikir bu. Bu bir remake değil. Hikayenin direkt devamı değil. Yani olayların ertesi günü falan değil. Aradan 30 yıla yakın zaman geçmiş durumda.

Russell Crowe

Crowe, karakterinin ikinci filmde mucizevi bir şekilde seyirci karşısına çıkmayacağını böylece netleştirdi. Yani aktör Gladiator 2 için sete geri dönmüyor. Ama belki ilk filmden sahneleri flashback gibi kullanırlar. Bilemiyoruz.

Zaten filmde Russell Crowe’un olmayacağını haberlerimizde hep söylemiştik. Hatta başrolde Lucius’un yetişkinliğini oynayacak oyuncunun Paul Mescal olabileceğini de haber vermiştik. Filme dair bildiklerimizi buradan okuyabilirsiniz.

Ridley Scott şu anda başrolünde Joaquin Phoenix ile gelecek olan Napoleon filminin son hazırlıklarıyla ilgileniyor. Napoleon ile işi biter bitmez sıra Gladiator 2’nin çekimlerine gelecek.

Kaynak: Movieweb

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.