Sinema Haberleri

Rick And Morty’nin Yaratıcısından Doctor Strange’e Ek Sahne

doctor-strange-rick-and-morty

Marvel’ın en son filmi Doctor Strange kavuşmamıza şunun şurasında birkaç ay kalmışken, filmin son dokunuşları devam ediyor.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Rick and Morty’nin yaratıcılarından biri olan Dan Harmon birkaç ekstra sahne yazmak için çağırılmış.

Yapımcılar filmi daha iyi bir hale getirmek için birkaç eklenmeye ihtiyaç duyuyor ve bu tür eklemeler her Marvel filminde oluyor.

Dan Harmon’un etkisi kesinlikle filmde hissedilecektir. Filmin ‘gariplik’ kısmı kesinlikle onun tarafından gelecektir. Sadece Rick and Morty değil NBC’de yayınlanan Community isimli sitcomun da yaratıcısı.

doctor-strange

Filmin yazarlığını, aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturan Scott Derrickson ve Robert Cargill yapıyor. Filmin künyesinde Dan Harmon’un ismi olup olmayacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Eğer yapımcılar ekstra yardım almaya gerek gördülerse, gerçekten ihtiyaçları olmalı. Daha önceki filmlerde yine alanında başarılı isimlerden yardımlar alındı ve hiç biri izleyiciyi pişman etmedi. Film yayınlanınca göreceğiz ama hayal kırıklığı olacağını zannetmiyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.